Boos Bloed
Afbeelding van Boos Bloed
Afbeelding van Boos Bloed

Boos Bloed

Een heerlijk leesavontuur met verrassende wendingen over een knappe dame met een pijnlijk verleden en twee onopgeloste moorden

€ 19,50  Omschrijving

  Marie-Claire zit zenuwachtig in haar favoriete golfclub in Wassenaar te wachten op een telefoontje van de politie. Als dat inderdaad komt, spoedt ze zich naar haar villa. Haar man zou vermoord zijn en ze oefent alvast op een droevig gezicht. Moeilijk, want ze heeft zelf de opdracht gegeven. Echter, tot haar verbijstering treft ze niet het lijk van haar man aan, maar dat van haar minnaar. Haar man Thomas loopt nog vrij rond en ze is bang dat hij zijn dreigement om haar van het leven te beroven nu uit gaat voeren.

  En dan wordt het dorp opgeschrikt door een tweede moord. Rechercheur Henk Veld is geïntrigeerd door de schoonheid van Marie-Claire, maar hij is ook sceptisch over haar eventuele betrokkenheid bij de misdaden. Bij zijn zoektocht naar de waarheid komt hij erachter dat deze vrouw een pijnlijk verleden en vele gezichten heeft.

  Een heerlijk leesavontuur met verrassende wendingen.

  BoosbloedBinnenwerkINK.pdf
  Formaat
  145x210x24 mm
  Aantal pagina's 255
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Els Leushuis
  Biografie

  Na een lange periode van twintig jaar in het buitenland geleefd te hebben is Els Leushuis, geboren in 1957, teruggekeerd naar haar geboorteplaats Delden in Twente om als auteur een nieuwe stap te zetten in haar veelbewogen leven. Haar rijke levenservaring, aangevuld met de nodige fantasie heeft tot de misdaadroman Boos Bloed geleid.

  Verschijningsdatum 02-08-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-361-9
  EAN nummer
  9789463653619
  Auteur
  Els Leushuis