Botox
Afbeelding van Botox
Afbeelding van Botox

Botox

Bizarre moord in spannende psychologische thriller

€ 22,50  Omschrijving

  Een Caitlin-avontuur

  Als Caitlin Dern, hoofdinspecteur van de politie in Brighton, besluit er een weekje op uit te gaan naar het eiland c, raakt zij tijdens een wandeling betrokken bij een bizarre moord.

  De recherche op Wight is onderbezet en als blijkt dat de vermoorde persoon uit Brighton komt, biedt Caitlin aan de zaak op zich te nemen. Het betekent een onmiddellijk einde van haar vakantie.

  In ruil krijgt ze een vreemde zaak op te lossen, die haar en haar team in de wereld van de vogelarij en de vrijmetselarij brengt. Vreemde rituelen, haat en jaloezie compliceren de weg naar het vinden van de oplossing. Alles blijkt anders te zijn dan verwacht. Even lijkt het een onoplosbare zaak totdat ze met haar team op iets stuiten.

  Wederom een spannende psychologische thriller die moeilijk weg te leggen is en je geboeid houdt tot de laatste bladzijde.


  Daan Fousert is een actief en gevarieerd schrijver van psychologische romans, historische romans, spirituele roman en psychologische thrillers. Botox is de vierde thriller in een reeks waarin Caitlin Dern de hoofdrol speelt. Zijn kennis en ervaring met mensen weet hij schitterend om te zetten in sprekende personages en mooie dialogen. Daans boeken spelen als een film voor je af, dankzij zijn verbeeldende schrijfstijl. Bovendien is Daan in staat een boek tot het einde spannende te houden. Als je eenmaal in een verhaal begint, kun je haast niet stoppen.

  Botox_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 308
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Daan Fousert
  Biografie

  Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven.
  Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.
  Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller en zijn boeken blijven je boeien tot de laatste pagina.

  Verschijningsdatum 15-05-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-143-1
  EAN nummer
  9789463651431
  Auteur
  Daan Fousert