Bureau Druiventak en de tocht der tochten
Afbeelding van Bureau Druiventak en de tocht der tochten
Afbeelding van Bureau Druiventak en de tocht der tochten

Bureau Druiventak en de tocht der tochten

De flamboyante detective Reggie Druiventak onderzoekt samen met zijn eigenzinnige tante Mia een dreigbrief aan een talentvolle schaatser aan de vooravond van de Elfstedentocht

€ 17,50  Omschrijving

  Een paar dagen voor aanvang van de Elfstedentocht ontvangt marathonschaatser Jouke Bergsma een bloederige dreigbrief. Als hij deelneemt aan de Elfstedentocht zal de verzender hem om het leven brengen.
  Jouke schakelt Bureau Druiventak in – het detectivebureau van de flamboyante Reggie Druiventak. Reggie opereert echter niet alleen. De ‘kleine klussen’ handelt hij zelf af en voor de ‘grote klussen’ laat hij tante Mia invliegen. Tante Mia komt recht vanuit de jungle en houdt er andere regels op na… Samen met zijn eigenzinnige tante gaat Reggie op zoek naar de dader(s).
  Tijdens deze zoektocht spelen zich hilarische gebeurtenissen af. Bij aanvang van de tocht der tochten is de dader nog niet gevonden. Reggie en tante Mia krijgen het voor elkaar om het schaatspeloton te schaduwen op de ijsmotor. Er volgt een hachelijke tocht met een ijzingwekkende en meeslepende finale.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's172
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurEdwin Tekelenburg
  Biografie 2e auteurn.v.t.
  Verschijningsdatum2013-11-27

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-588-6
  EAN nummer
  9789089545886
  Auteur
  Edwin Tekelenburg