Caitlin II Wapenfeit
Afbeelding van Caitlin II Wapenfeit
Afbeelding van Caitlin II Wapenfeit

Caitlin II Wapenfeit

In spannend vervolg op Caitllin wordt de onvermoeibare inspecteur geconfronteerd met een geheim uit haar eigen verleden

€ 22,50  Omschrijving

  Inspecteur Caitlin wordt geconfronteerd met een opvallende moordzaak. Op het kerkhof is het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen en het lijkt alsof niemand haar kent. Toch blijkt, dat ze voor sommigen maar al te bekend is. Caitlin, onvermoeibaar als altijd, reist af naar Ierland om sporen te onderzoeken die zelfs met haar eigen verleden te maken hebben.
  Wie is die vermoorde vrouw? En waarom ligt ze op het graf van een rijke familie? Wat betekent de vreemde tatoeage op haar arm? En van wie is de oorbel die in de buurt van het graf wordt aangetroffen? Diverse mensen in het stadje Shoreham-by-Sea blijken onvermoede kanten te hebben.
  Deze onvervalste psychologische thriller is een vervolg op Verdwenen en Caitlin Verborgen verleden. Daan Fousert (1947) heeft al veel geschreven. Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller.
  NBD Biblion over Caitlin Verborgen verleden:
  Vlot leesbaar verhaal met veel prima dialoog, waarin boeiende psychologische verhandelingen over menselijke relaties en respect aan de orde komen. Goed uitgewerkte personages.

  Formaat

  145x210x23 mm

  Aantal pagina's 337
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Daan Fousert

  Biografie

  Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven.
  Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.
  Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller en zijn boeken blijven je boeien tot de laatste pagina.

  Verschijningsdatum

  17-03-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-741-5
  EAN nummer
  9789089547415
  Auteur
  Daan Fousert