Caitlin
Afbeelding van Caitlin
Afbeelding van Caitlin

Caitlin

Een razend spannend en vlot geschreven vervolg op zijn eerste psychologische thriller Verdwenen

€ 22,50  Omschrijving

  Ze heeft een perfect alibi. En dat Paul McKee niet terugkeert van een afspraak met haar is verontrustend, maar hij heeft ook een verborgen kant. Misschien heeft hij zich altijd wel anders voorgedaan dan hij is. Pas als het lichaam, dat in zijn auto wordt gevonden, niet het zijne blijkt te zijn, gaat het brein van inspecteur Caitlin op volle toeren werken. Hoe zit dat met dat alibi van die dame? En waar is Paul dan? Caitlin gaat op zoek en haalt de onderste steen boven. In haar eigen leven spelen zich intussen ook ingrijpende gebeurtenissen af, die alles op zijn kop zetten.

  Een razend spannend en vlot geschreven vervolg op zijn eerste psychologische thriller Verdwenen. Met zijn psychologisch drama Onvermijdelijk heeft Daan Fousert bewezen ook in een ander genre over talent te beschikken.

  NBD Biblion over Verdwenen:
  "Een boeiende psychologische thriller met een behoorlijk schizofreen hoofdpersoon, een menselijk slachtoffer en machteloze politie. Het verhaal wordt doorspekt met rake filosofische beschouwingen over geluk, liefde, loslaten. De flashbacks geven de lezer inzicht in de verziekte psyche van de vrouw. Boeiend tot de laatste pagina."

  Formaat145x210
  Aantal pagina's360
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurDaan Fousert
  Korte levensbeschrijving

  Daan Fousert (1947) heeft veel zakelijke boeken geschreven.

  Schrijven fascineert hem en geeft hem de kans om zijn creativiteit in woorden tot uiting te brengen.

  Zijn ervaring met mensen komt in zijn boeken heel goed tot uiting in de zuivere dialogen en psychologische typeringen van de karakters. Hij is een meesterlijk verteller en zijn boeken blijven je boeien tot de laatste pagina.

  Verschijningsdatum2013-11-21

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-643-2
  EAN nummer
  9789089546432
  Auteur
  Daan Fousert