Casimir
Afbeelding van Casimir
Afbeelding van Casimir

Casimir

Intrigerende roman over fotograaf die geteisterd wordt door pijnlijke herinneringen

€ 19,50  Omschrijving

  Cas Wegh de Gendt is vanuit Nederland naar Argentinië gereisd. Om te fotograferen, zo houdt hij zichzelf voor. Belangrijker is dat hij hoopt er zijn nicht Blokkie te vinden. Cas en Blokkie zijn samen opgegroeid, maar het contact met haar en de rest van de familie is verbroken.
  In Buenos Aires volgt de ene tegenslag op de andere. Cas wordt in de metropool geconfronteerd met de onmacht iets van zijn leven te maken. Pijnlijke herinneringen maken dat hij zijn toevlucht zoekt tot een oude bekende: Koning Alcohol. Van Blokkie intussen geen spoor.

  Casimir is het verhaal van iemand die ondanks een goede uitgangspositie naast het geluk grijpt. Cas is niet geneigd de oorzaak daarvan bij zichzelf te zoeken. Tijdens de zoektocht naar zijn nicht raakt hij verzeild in eenzame bacchanalen en uitzinnige dromen. Mijmerend over vroeger gaat het intussen in het hier-en-nu van kwaad tot erger.
  Rob Nieuwenstein schrijft verhalen, poëzie, songteksten en columns. Casimir is zijn romandebuut.


  Casimir_Inkijk.pdf


  Formaat 145x210x20 mm
  Aantal pagina's 215
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Rob Nieuwenstein
  Biografie

  Rob Nieuwenstein schrijft verhalen, gedichten, songteksten en columns. Er sluimerde al enige jaren een roman in zijn gedachten. Het was een reis van enkele maanden door Zuid-Amerika die hem na thuiskomst het zetje gaf om zich aan het schrijven ervan te zetten. Metropool Buenos Aires was het juiste decor voor het verhaal met verlatenheid als thema.
  Oorspronkelijk opgeleid tot leraar Nederlands en geschiedenis, werkzaam in de ICT.
  Naast schrijven is musiceren een tweede liefhebberij. Rob Nieuwenstein speelde als bassist in diverse bands en bracht in 2015 met rockformatie King Fox Fire de CD Sinners uit. In zijn home studio raken beide liefhebberijen elkaar bij het op muziek zetten van zijn songteksten.

  Verschijningsdatum 13-07-2020

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-248-3
  EAN nummer
  9789463652483
  Auteur
  Rob Nieuwenstein