Chronisch anders
Afbeelding van Chronisch anders
Afbeelding van Chronisch anders

Chronisch anders

Inspirerend en verfrissend boek over het managen van een chronische ziekte

€ 17,50  Omschrijving

  Praktische ideeën en tips voor je leven met een chronische ziekte

  Na een zoektocht van vijf jaar kreeg Nel van Wageningen in 2003, toen 42 jaar oud, de diagnose Parkinson. Wat nu? Hoe moest ze haar leven aanpassen aan deze chronische ziekte? Haar aanpak en ervaringen zijn de basis voor dit boek.
  Haar insteek is dat de ziekte iets is om te managen. Het helpt haar zich te realiseren dat zij niet haar ziekte is, maar dat het een aspect van haar leven is. Door de hobbels die een chronische ziekte met zich meebrengt te zien als een managementtaak, wordt het gemakkelijker hiermee te dealen.
  Chronisch anders is inspirerend voor mensen met een chronische ziekte, maar ook voor mantelzorgers, hulpverleners en zorgprofessionals. Ze vinden hier tips voor de omgang met mensen met een chronische ziekte. Ook ouderen die beperkingen ervaren of zuinig met hun energie willen omgaan, vinden in dit boek waardevolle informatie.

  Een must read voor iedereen met een chronische ziekte, én voor iedereen die regelmatig privé of professioneel te maken heeft met een chronisch zieke.

  Chronischanders_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 142
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Nel van Wageningen
  Biografie

  Nel van Wageningen is met veel plezier docent geweest in het HBO. Ze heeft twee zonen en drie kleinkinderen. Ze is dol op pub-quizzen en op bowlen, is fan van het Nederlandse vrouwen¬voetbalteam, leest graag haar kleinkinderen voor, wandelt om de dag in het arboretum in Wageningen en kan niet zonder balspelen of spelletjes.

  Verschijningsdatum 01-06-2024

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-646-7
  EAN nummer
  9789463656467
  Auteur
  Nel van Wageningen