De 40 lagen van de ziel ontsluierd
Afbeelding van De 40 lagen van de ziel ontsluierd
Afbeelding van De 40 lagen van de ziel ontsluierd

De 40 lagen van de ziel ontsluierd

Een verhelderend boek over het werken met hogere auralagen, dat bijzondere nieuwe wegen tot heling opent

€ 22,95  Omschrijving

  Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld had, dat ze kon werken en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven auralagen. Ze onderscheidde 21 auralagen, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in haar eerste boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen.

  Naarmate haar eigen ontwikkeling zich voortzette, ging ze in nog hogere lagen werken en creëerde - wederom terzijde gestaan door haar gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en allerlei andere lichtwezens - een geheel eigen werkwijze binnen het spirituele opereren. De door haar opgedane ervaring en kennis deelt ze graag met anderen.

  Daarom brengt Annemiek in het baanbrekende boek De 40 lagen van de ziel ontsluierd de lagen 22 tot en met 40 in beeld. Cases uit haar eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van haarzelf. Auralaag 22 tot en met 40 werpen hierbij een nieuw licht op levensthema’s, menselijke problemen, ziektes en aandoeningen waarbij onderwerpen aan bod komen als levensdoelen, diverse soorten zielsafspraken (waaronder die met dieren), tegenwerkende donkere krachten, er heel alleen voor staan, de aantrekkingskracht van zielengroepsleden en onze verbindingen met andere, buitenaardse bestaansvormen.

  Dit boek laat zien hoe iedere ziel zijn eigen levenspad kiest en hoe alle zielen tegelijkertijd met elkaar verbonden zijn. Het toont ook hoe wij allen bij kunnen dragen aan het grotere geheel door eerst onze eigen pijnlijke stukken te helen. Dat kan al door simpelweg te lezen over de auralagen. Je kunt daarbij resoneren met de energie van de lagen en daardoor komen de daarin eventueel aanwezige blokkades in beweging. Zo kunnen zij oplossen.

  Een verhelderend boek, dat bijzondere nieuwe wegen naar heling opent.

  www.annemiekdouw.nl

  Formaat

  145x210 mm

  Aantal pagina's 302
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur

  Annemiek Douw

  Biografie

  ir Annemiek Douw (1966) is naast management coach werkzaam als medium, paranormaal therapeut en lichtwerker. Oorspronkelijk werkte ze in het bedrijfsleven waar ze onder meer medewerkers en teams begeleidde in hun ontwikkeling, coachte en trainingen gaf. Daarna volgde ze de opleiding tot paranormaal therapeut aan de ANZN en maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Doordat zijzelf langdurig ziek werd, ontdekte ze dat een probleem dat zich lichamelijk, emotioneel of psychisch uit, vaak zijn oorsprong heeft op een nog ander niveau. Die niveaus vond zij onder andere terug in een aantal ‘nieuwe’ auralagen die nog niet eerder gedocumenteerd werden en waarin ze sindsdien schouwen en spiritueel opereren mocht.

  Verschijningsdatum

  15-02-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-729-3
  EAN nummer
  9789089547293
  Auteur
  Annemiek Douw