De afrekening
Afbeelding van De afrekening
Afbeelding van De afrekening

De afrekening

Jonge vrouw rekent af met haar verleden en neemt beslissingen die grote gevolgen hebben voor de mensen in haar omgeving

€ 24,50  Omschrijving

  Jim zat in zijn computerkamer en staarde naar het beeldscherm. Nog geen half uur geleden was hij bijna euforisch geweest toen hij naar het bedrag staarde op zijn geheime rekening. Nu werd hij wit om zijn neus en wilde van nijd bijna het scherm met zijn vuisten bewerken. Hij las het bericht voor een derde keer en wist dat het afgelopen was.

  Om de problemen uit haar verleden uit de weg te gaan, zwerft Chrissy Riggs over straat en gebruikt ze drugs. Als ze op een avond inbreekt in het huis van Jaycen Benson wordt ze door hem betrapt. In plaats van haar aan te geven bij de politie besluit hij haar te gaan helpen en biedt haar onderdak, hiermee tegelijk hopend zijn eigen verleden te kunnen verwerken.

  Dit pakt echter heel anders uit als Chrissy plotseling weer uit zijn leven verdwijnt en hem radeloos achterlaat. De beslissingen die zij vervolgens neemt, zetten het leven van veel mensen totaal op zijn kop.


  Alle personages die ertoe doen worden naar behoren uitgediept en als levende wezens neergezet. Dat is tegelijk ook de kracht van het verhaal, want de drive wordt gevormd door alle emoties die zich voordoen.
  Cees van Rhienen op Thrillzone over Het Testament

  Het Testament is een familiedrama. In dit verhaal weten ze de lezer met hun vloeiende dialogen en verrassende wendingen opnieuw te boeien.
  NBD Biblion

  Een heerlijk aantal uren verdrinken in de levens van een groep sympathieke en hartverwarmende personages die ongelooflijk veel meemaken.
  Patrice van Trigt op Hebban over Echo uit het verleden

  Een goed geschreven feelgood-roman over grote problemen, ook geschikt voor jongvolwassenen.
  NBD Biblion over Ruw verstoord


  Deafrekening_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 502
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jara Lee
  Biografie

  Met hun misdaadromans heeft het schrijversduo Jara Lee inmiddels hun schrijftalent bewezen. Ze schrijven toegankelijke en vlot geschreven boeken met spanning en een vleugje romantiek. De lezer wordt meegetrokken in het verhaal en de personages komen echt tot leven.

  Verschijningsdatum 27-08-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-163-9
  EAN nummer
  9789463651639
  Auteur
  Jara Lee