De Caminomoord
Afbeelding van De Caminomoord
Afbeelding van De Caminomoord

De Caminomoord

Spannende misdaadroman over verbeten zoektocht naar moordenaar broer

€ 21,50  Omschrijving

  Kai is druk aan het werk en negeert daarom het telefoontje van zijn broer Wilco, die hij al een tijdje niet heeft gesproken als gevolg van een bekoelde relatie. Het is het laatste teken van leven van Wilco, want ’s avonds bezoekt een inspecteur hem: zijn broer, die in Spanje de pelgrimsroute de Camino liep, is met messteken om het leven gebracht.

  Kai gaat naar Spanje en heeft alleen maar vragen. Waarom liep zijn broer deze lange tocht? Wie was de vrouw die hem vergezelde? En wat had Wilco hem willen zeggen? Later verplaatst het onderzoek zich naar Rotterdam. Wilco krijgt regelmatig waarschuwingen van de politie dat hij hen voor de voeten loopt. En op een gegeven moment wordt hij zelf als verdachte aangemerkt, vanwege enkele dramatische gebeurtenissen uit het verleden.

  Bij de verbeten jacht op de moordenaar loopt Kai zelf ook groot gevaar en vallen er nog meer doden terwijl de Rotterdamse recherche in het duister tast. Moet de moordenaar in zakelijke kring worden gezocht of in de privésfeer vanwege het roerige liefdesleven van zijn broer? Nadat Kai, geholpen door de kordate brigadier Meyra, uiteindelijk achter de identiteit van de moordenaar van zijn broer is gekomen, geeft deze zich niet zomaar gewonnen.

  DeCaminomoord_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x27 mm
  Aantal pagina's 301
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Gerard Legerstee
  Biografie

  Gerard Legerstee (1956) groeide op in Rotterdam. Hij heeft ruim veertig jaar gewerkt op finance afdelingen bij meerdere grote instellingen (Hollandsche Beton Groep, AMFAS, Nationale-Nederlanden, ING, SNS/REAAL en Delta Lloyd). In 2013 ontdekte de auteur het plezier in het schrijven van boeken en voltooide hij zijn eerste boek Splitsing, waarin hij de bijzondere kanten van zijn lange loopbaan heeft uitgelicht.
  Legerstee is gehuwd, heeft twee kinderen en twee kleinkinderen en woont al sinds eind 1999 in Bergschenhoek. Naast vrijwilligerswerk voor KiKa en Humanitas Thuisadministratie heeft hij het druk met zijn uiteenlopende hobby's: actief (hardlopen en zwemmen) en passief (kijken) sporten, boeken lezen en schrijven en films en televisieseries.

  Verschijningsdatum 05-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-390-9
  EAN nummer
  9789463653909
  Auteur
  Gerard Legerstee