De Droom
Afbeelding van De Droom
Afbeelding van De Droom

De Droom

Verhaal over een bijzondere en ongebruikelijke liefde die alleen in dromen mogelijk lijkt

€ 15,50  Omschrijving

  Het onderwerp van dit boek is een van de meest elementaire verlangens en basisbehoeftes van de mens: de liefde. Eén droom die in ieders onderbewuste lijkt te sluimeren, is het romantische verlangen naar een ultieme, meest complete en voor ons voorbestemde geliefde. In niets anders dan in de liefde is het zo gemakkelijk om verstrikt te raken in dromen en illusies. Illusies over een prachtige, stralende en ideale zielsverwant. De meeste mensen komen mettertijd tot de conclusie dat dit verlangen niet méér dan een droom is en gebaseerd op illusies. Dat het verstandiger is om uit te kijken naar een realistischer partner.

  De kleurrijke hoofdpersoon van dit boek, Karmen, verliest haar hart aan de 17-jarige vriend van haar zoon. Ze is samen met haar zoons neergestreken in een dorp nadat de problematische relatie die ze in Amsterdam met een Afrikaanse danser had, is gestrand. Als ze de zachte bries van liefde voelt, weet ze: ik ken jou … Ik weet wie jij bent. En ik heb heel vaak van je gehouden! Is deze ongebruikelijke combinatie alleen in dromen mogelijk? En bezit ook deze droom, net als nachtelijke dromen, het vermogen om iets van de ongeziene werkelijkheden van ons leven te onthullen? Vragen waar Karmen mee worstelt en die tot een enerverende zoektocht naar het diepst van haarzelf leiden.

  Formaat 125x190x10 mm
  Aantal pagina's 102
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Esther Bonse
  Biografie Esther Bonse is geboren in 1969, te Amsterdam.
  Na de havo heeft zij een propedeusejaar van de lerarenopleiding Tekenen en Handvaardigheid gevolgd. Daarna is zij zich bezig gaan houden met Afrikaanse dans, kleine zang en theaterproducties en allerhande baantjes o.a. in de horeca en thuiszorg.
  Vanuit haar gevoeligheid voor de energie van mensen is zij opleidingen gaan volgen in healing, sjamanisme en reading, waarna zij als healer mensen is gaan behandelen.
  Creativiteit en spiritualiteit spelen een belangrijke rol in haar leven en sinds haar puberteit is schrijven voor haar een manier om het leven en haar ervaringen te beschouwen en te verhelderen.

  Verschijningsdatum 28-04-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-948-8
  EAN nummer
  9789089549488
  Auteur
  Esther Bonse