De Engelse brieven
Afbeelding van De Engelse brieven
Afbeelding van De Engelse brieven

De Engelse brieven

Een boeiende, spannende en ontroerende zoektocht naar identiteit en ware liefde

€ 22,50  Omschrijving

  Op het moment dat Annabel een stapeltje oude Engelse sollicitatiebrieven voor de functie van een au pair vindt en de geschrokken reactie van haar ouders ziet, legt ze meteen de link naar haar lang bestaande gevoel dat iets in hun gezin niet klopt, zonder dat ze dat eerder met woorden heeft kunnen onderbouwen.
  Wat volgt is een boeiende zoektocht in Schotland met zijn ruige landschappen, om de waarheid rond dat geheim tot op de bodem uit te zoeken, want pas dan zal ze op eigen kompas kunnen varen in plaats van zich een holle kopie van een ander te voelen. Terwijl ze stapje voor stapje verder komt, raakt ze in een liefdesrelatie verzeild die haar voor een bijna onmogelijk dilemma plaatst.
  Een boeiende, spannende en ontroerende zoektocht naar identiteit en ware liefde, verteld via de perspectieven van de vier markantste personages.

  DeEngelsebrieven_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x28 mm
  Aantal pagina's 309
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Tsafrira Levy
  Biografie

  Tsafrira Levy, geboren en opgegroeid in een kibboets in Israël, woont vanaf haar 25e in Groningen en heeft als psychoanalytisch psychotherapeute gewerkt in de verslavingszorg. Vanaf 1997 publiceert ze geregeld in verschillende genres in het Nederlands: proza voor volwassenen en voor de jeugd, poëzie, essays, vertalingen uit het Hebreeuws. Een libretto van haar is op muziek gezet. In 2018 verscheen haar roman De laatste opera in Beth Varda bij uitgeverij Elikser en werd positief ontvangen

  Zie ook: www.tsafriralevy.nl

  Verschijningsdatum 06-07-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-154-7
  EAN nummer
  9789463651547
  Auteur
  Tsafrira Levy