De Geestkracht van het Zijn
Afbeelding van De Geestkracht van het Zijn
Afbeelding van De Geestkracht van het Zijn

De Geestkracht van het Zijn

Prachtig troostrijk boek biedt brug tussen de bijbel en nieuwe wereld van weten als hulp om weg terug naar God te vinden.

€ 18,95  Omschrijving

  In De Geestkracht van het Zijn wil Roos van den Bergh mensen helpen om op zoek te gaan naar waarheid en geloof, zich te verdiepen in de bedoeling van ons leven op aarde en in wat uiteindelijk de bedoeling van al Gods schepselen zal worden. Zij wil mensen helpen dichter bij God te komen en Zijn nooit aflatende liefde te (leren) voelen. Het boek is tot haar gekomen via een stille stem, die haar inspireerde en liefdevolle hulp bood.

  Roos van den Bergh wijst er in dit boek op, dat spirituele ontwikkeling noodzakelijk is om te geloven, zodat wij de weg terug naar God vinden. Wanneer wij met onze (vernieuwde) kennis weer vertrouwen krijgen in Gods raadsbesluit en ons laten helpen door Zijn wil, komt er een nieuwe spirituele en zinvolle doorbraak van alle vastgelopen en verstarde regels over kennis en wetten. Omdat wij in de Eindtijd leven, hebben wij het voorrecht dat we dingen gaan zien en weten. Alles in het universum is in beweging en zij wijst er op, hoe belangrijk het is dat wij daar open voor staan en ons ontwikkelen, opdat we het kunnen begrijpen.

  Roos van den Bergh leidt haar lezers liefdevol door de bijbel en biedt woorden van troost en hoop. Zij doet dat met zachtheid en warmte en deelt haar kennis met als hoger doel de rijkdom die haar door haar ontwikkeling is gegeven te delen met wie wil luisteren. Hiermee slaat zij een brug tussen het traditionele woord van de bijbel en de nieuwe wereld waarin wij leven.

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's328 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRoos van den Bergh
  Korte levensbeschrijving

  Roos van den Bergh werd in 1939 te Beverwijk geboren als dochter van een Hollandse vader en een Hongaarse moeder en kreeg de namen Roswitha, Mariska, Flora, Athene mee. Op 4-jarige leeftijd verloor ze op afschuwelijke wijze haar vader, waarna ze een zwervend bestaan heeft geleid dat resulteerde in een jarenlang verblijf bij pleegouders. Terwijl ze werkzaam was als verpleeghulp leerde ze haar man - een Hongaarse vluchteling - kennen, en huwde in 1959. Na een jaar mocht helaas haar eerste kindje het levenslicht niet zien, maar vervolgens werden haar dochter en zoon geboren. In al die jaren zocht ze naar waarheid en kennis, en deze zwerftocht voerde haar langs vele geloofsovertuigingen, godsdiensten en sekten, maar in de overtuiging dat vernieuwing en openbaring een zaak van deze tijd zijn, bleef ze afzijdig toekijken, en nam het goede van elk mee in haar geest. Als gediplomeerd doktersassistente kwam ze in aanraking met veel lichamelijk leed, maar vooral werd ze getroffen door de geestelijke nood, bij zowel jonge als oude mensen. Op 64-jarige leeftijd trof een innerlijke stem haar tot diep in haar geest, en werden haar gedachten openbaar gemaakt door het op te schrijven.
  Ze raadt een ieder aan, die zoekt naar die bijzondere sleutel der waarheid, waarmee zij de deur tot de Heilige Geest kunnen openen, met haar over de brug te gaan naar de nieuwe tijd van openbaring en wéten.

  Verschijningsdatum2008-02-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-010-2
  EAN nummer
  9789089540102
  Auteur
  Roos van den Bergh