De Genezer in het Aquariustijdperk (met meditatie-cd)
Afbeelding van De Genezer in het Aquariustijdperk (met meditatie-cd)
Afbeelding van De Genezer in het Aquariustijdperk (met meditatie-cd)
Afbeelding van De Genezer in het Aquariustijdperk (met meditatie-cd)

De Genezer in het Aquariustijdperk (met meditatie-cd)

In het Aquariustijdperk kan ieder mens een genezer zijn. Dit boek geeft inzicht in de grote veranderingen die op het gebied van genezen gaande zijn. In dit boek wordt niet alleen uitgebreid aandacht besteed aan het genezen van ziekten bij de medemens. Eén van de grote veranderingen is namelijk de verbreding van het werkterrein tot het helen van alles wat leeft op aarde, tot aan de aarde zelf. Hierbij is de inzet van de geest van de mens het belangrijkste instrument. Daardoor is dit boek niet alleen bestemd voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg en therapeuten, maar voor een ieder die het leven liefheeft. Iedereen kan een universeel genezer zijn. Inclusief CD met geneesmeditaties.

€ 21,50  Omschrijving

  De eerste gedachte gaat bij het woord genezer misschien uit naar het genezen van ziekten bij de medemens en in dit boek wordt hieraan ook uitgebreid aandacht besteed.
  Maar één van de grote veranderingen is de verbreding van het werkterrein tot het helen van alles wat leeft op aarde, tot aan de aarde zelf. Daardoor is dit boek niet alleen bestemd voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg, therapeuten en verzorgenden, maar voor een ieder die het leven liefheeft. Iedereen kan een universeel genezer zijn.
  De tweede grote verandering is de inzet van de geest van de mens als het belangrijkste instrument van genezing. Met de komst van het Aquariustijdperk verandert de aardemens met een zevenvoudig bewustzijn in een kosmische mens met een dertienvoudig bewustzijn (en dertien chakra’s). Zijn mogelijkheden om te kunnen genezen zijn ongekend. Om de nieuwe mens in deze nieuwe taken te begeleiden zijn er symbolen vrijgegeven waarmee de helende energieën kunnen worden opgeroepen. Het werken hiermee wordt in de lezingen en bijlagen uitgelegd.
  In een drietal meditaties (in het boek en op de bijgevoegde CD) wordt de lezer in bovengenoemde lezingen uitgenodigd en ondersteund om te gaan staan in zijn rol als genezer van alles wat leeft.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  De genezer in het Aquariustijdperk_Inkijk.pdf


  Formaat
  210x150x21 mm
  Aantal pagina's 236
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).
  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.
  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto€ 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-52-6
  EAN nummer
  9789075343526
  Auteur
  Sonia Bos