De grote plagen van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van De grote plagen van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van De grote plagen van het leven (met meditatie-cd)
Afbeelding van De grote plagen van het leven (met meditatie-cd)

De grote plagen van het leven (met meditatie-cd)

In dit boek zijn de lezingen die Sonia heeft gegeven over autisme, ADHD en dyslexie samengebracht omdat ze alles te maken hebben met een stoornis in het proces van incarnatie. Omdat deze stoornissen in het Aquariustijdperk doorbroken kunnen worden, incarneren heel veel mensen op dit moment met dat doel. Daarom nemen autisme, ADHD en dyslexie hand over hand toe. Sonia gaat op haar eigen unieke wijze in op de diepere spirituele oorzaken van deze stoornissen. Naast de diepere inzichten die Sonia aanreikt, draagt ze ook de oplossing aan voor deze problematiek.

€ 17,95  Omschrijving

  Autisme, ADHD, Dyslexie

  Autisme, ADHD en dyslexie openbaren zich meestal vroeg in de kindertijd. Deze oorzaken zijn met name verbonden met het proces van incarnatie en de verschillende opgelopen oertrauma’s tijdens dit proces. Op dat niveau vind je uiteindelijk ook de oplossing en dit boek geeft daarin een uitleg en handreiking.

  Hoeveel beter kunnen wij als ouder, grootouder, leerkracht of anderszins betrokkene op de problemen van deze kinderen of volwassenen inspelen als wij ons bewust zijn van de diepere spirituele oorzaken. En het weten dat we zelf ook aan de oplossing kunnen bijdragen via de kracht van onze geest, maakt dat we ons minder machteloos voelen.

  Bij het boek is een CD bijgevoegd met de originele meditaties uit de lezingen waarmee je direct aan de slag kunt voor jezelf maar ook voor een ander die hiermee te maken heeft.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  De grote plagen_Inkijk.pdf

  Formaat
  210x150x14 277 gr
  Aantal pagina's 159
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto:
  € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-47-2
  EAN nummer
  9789075343472
  Auteur
  Sonia Bos