De Heilige Belofte

De Heilige Belofte

Een baanbrekend, opmerkelijk en troostrijk boek over het leven in de sferen

€ 19,95  Omschrijving

  Haar opmerkelijke uittredingsverhalen gaan altijd over ‘de man die naast haar bed zat’. Ze kent namelijk geen uittredingen zonder de aanwezigheid van deze man. Toen ze zes jaar was vertelde hij haar zijn naam: Oliver Joseph Lodge. Een Engelse wetenschapper die bekend werd door zijn werk over de ether, de bougie en het verzenden van de eerste radiogolven. Daarnaast hield hij zich bezig met het fenomeen telepathie en hij probeerde door middel van elektromagnetische golven het leven na de dood te bewijzen. Oliver Joseph Lodge vertelde, vlak voor zijn dood in 1940, dat hij na zijn dood zou proberende mensen op aarde te overtuigen dat er een Hemel is.

  Op 3 mei 1963 werd Sylvia Lucia geboren. Vanaf het eerste moment zat Oliver Joseph Lodge naast haar bed. Hij nam haar mee op reis en liet haar kennismaken met de verschillende leefgebieden in de Hemel. Ze leerde over situaties waarin mensen nog iets af te maken hadden i.v.m. schuldgevoelens, zelfmoord, loslaten, drugsgebruik of mensen die nog niet begrepen dat ze overleden waren. Hij leerde haar hoe ze zich met gedachtenkracht kon voortbewegen, kon spreken via telepathie en liet haar kennismaken met de werkzaamheden die er plaatsvinden.
  Als laatste vertelde Oliver Joseph Lodge over zijn belofte. Een belofte die hij tot nu toe niet waar had kunnen maken, maar waarover hij met haar een afspraak had gemaakt. Sylvia Lucia zou zijn taak op zich nemen en namens hem de Hemel beschrijven zoals hij beloofd had voor zijn dood.
  Sylvia Lucia publiceerde daar vervolgens een aantal boeken over: Heimwee naar de Pinkstertuin, De hemel zal het weten, Verlangen naar mijn tweelingziel en Raymond Lodge, soldaat van het licht.

  Deze boeken zijn in 2022 op haar eigen verzoek uit de handel gehaald omdat ze zich in een wereld getrokken voelde van alternatieve geneeswijzen en spirituele groeperingen waarin zij zich niet op haar plaats voelt en omdat Oliver Joseph Lodge’s benadering juist vanuit de wetenschappelijke hoek kwam: de elektromagnetische golven.

  Een baanbrekend, opmerkelijk en troostrijk boek.

  DeheiligebelofteBinnenwerkINK.pdf
  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 200
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sylvia Lucia
  Biografie


  Verschijningsdatum 17-12-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-497-5
  EAN nummer
  9789463654975
  Auteur
  Sylvia Lucia