De hemel heeft zijn prijs
Afbeelding van De hemel heeft zijn prijs
Afbeelding van De hemel heeft zijn prijs

De hemel heeft zijn prijs

Betekenisvolle roman over de liefde in velerlei facetten

€ 24,90  Omschrijving

  Liefde kent vele gedaantes, maar wat is liefde eigenlijk? Met deze vraag wordt Richard indringend geconfronteerd wanneer allereerst een oude vlam na vijftien jaar plotseling opduikt in zijn leven en zorgt voor een omwenteling in zijn huwelijk.

  Het verleden heeft nog meer verassingen voor hem in petto en brengt hem in de gedaante van een vrouw die hij nooit vergeten was terug naar een tijd die heel ver achter hem ligt. Zij is het die hem dwingt een antwoord te vinden op de vraag wat liefde werkelijk is.

  Dan is er nog de vrouw met wie hij dertig jaar getrouwd is en die een aantal geheimen voor hem verbergt. De oplopende spanningen ontladen zich in een onverwachte climax als het de drie vrouwen gezamenlijk lukt Richard te bewegen schoon schip te maken.

  Dehemelheeftznprijs_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 456
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peter Mulhuijzen
  Biografie

  Peter Mulhuijzen (1941) is auteur van o.m. Onderweg naar Ewa en Spiegelend verleden. In zijn boeken beschrijft hij wat voor hem de essentie van het leven is: de eeuwige confrontatie van liefde versus angst. Daarnaast verschijnen in zijn werk drie thema’s die van grote invloed zijn geweest op zijn leven: de Tweede Wereldoorlog, seksueel misbruik van vrouwen en films.
  Met zijn vrouw Maja woont hij in het Bayerischer Wald.

  Verschijningsdatum 25-04-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-529-3
  EAN nummer
  9789463655293
  Auteur
  Peter Mulhuijzen