De herinnering
Afbeelding van De herinnering
Afbeelding van De herinnering

De herinnering

Bijzondere blik op de wereld tussen de levens in met prachtige beschrijvingen en opmerkelijke inzichten

€ 17,50  Omschrijving

  … en gaf mij over aan al mijn gedachten. Ik vroeg me af hoe het met mijn vrouw was. Mijn vrouw waar ik zo zielsveel van gehouden had. In een flits zag ik haar, en voor dat moment was ik weer even bij haar. Ik wist dat zij mijn heengaan geaccepteerd had. Ik zag ook dat er een deel van mij altijd bij haar zou verblijven, om haar te helpen in de taak die zij nog moest vervullen in het aardse. Op hetzelfde moment trok ik mij terug en was ik weer in de boomgaard. Ik wist dat ik nog op vele vragen antwoord moest krijgen. Maar nu wilde ik alleen maar genieten van dat wat ik zag. De prachtige graanvelden waar een licht briesje het graan deed wuiven. Het fruit dat aan de takken van de boom bungelde, deed mij het water in mijn mond stromen. Ik was me volkomen bewust van mijn lichaam en van de pracht om mij heen. Nooit voorheen had ik dit bewust geweten en gevoeld. Nooit voorheen waren mijn gevoelens zo intens geweest. Ik voelde een liefde voor mijzelf die me zo verheugde dat ik spontaan begon te dansen. Tegelijkertijd met de dans waren er ook muziekklanken, zo mooi dat ik wenste om nooit meer van deze plek weg te gaan. Ik was volkomen in harmonie met mijzelf en de omgeving.
  Ik kon mij niet herinneren dat ik dit gelukzalige gevoel ooit eerder had ervaren. De tijd zoals ik deze gekend had in mijn andere leven, had ik losgelaten. Plotseling overviel mij een gevoel van intens verdriet. Hoe kon dit? Het ene moment was ik de gelukzaligheid zelve, het andere moment voelde ik een intens verdriet. Ik ging weer onder de boom liggen en de tranen liepen over mijn wangen. Plots bemerkte ik dat ik niet meer alleen was. Een intens zwarte schaduw tegenover mij kwam op me af …

  Engelina Hauptmeijer geeft in dit boek de herinneringen door die ze heeft aan vorige levens, maar vooral aan de sferen, waar zij op haar taak is toegerust. Een opmerkelijke blik op het brede veld van wat de mens stuurt, beweegt, drijft en steunt. Engelina schreef eerder het boek Persoonlijke verlossing, dat veel mensen heeft geraakt. Met dit boek gaat ze nog veel verder. Een adembenemend verhaal vol kracht en belofte.


  Formaat145x210
  Aantal pagina's116
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurEngelina Hauptmeijer
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2011-09-09

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-323-3
  EAN nummer
  9789089543233
  Auteur
  Engelina Hauptmeijer