De kameeldrijver en de formule voor levenskunst
Afbeelding van De kameeldrijver en de formule voor levenskunst
Afbeelding van De kameeldrijver en de formule voor levenskunst

De kameeldrijver en de formule voor levenskunst

Een rijk boek vol inspiratie, tips en aanmoedigingen om je leven te veranderen

€ 22,50  Omschrijving

  681 x DEZZ

  Dit is een boek over oefenen en levenskunst. Het gaat over onze leermeesters, onze engelen, onze voorouders, onze kinderen. Over onze fundamenten. Zo veel te ervaren, te winnen, te verliezen, te falen. Over onzekerheid, plezier, geluk, pijn, liefde, verdriet, stress, ons denken, ons hart, en het lot.
  Maar het gaat vooral over gedragsverandering, het verminderen van stress, over passie, discipline en wilskracht.

  681 Dagen, zo lang duurt het ongeveer om je gedrag blijvend te veranderen.

  De kern van succesvol zijn in het veranderen naar de mooiste en schitterendste versie van jezelf, om dat echt te kunnen verwezenlijken, moet je je ‘geest’ trainen en je diepliggende conditioneringen, je diepgewortelde overtuigingen onderzoeken.
  Dit boek zal je helpen, je gids zijn om je pijn te verzachten, een ‘andere weg’ te vinden bij kwesties die je dwars zitten, belemmeren of tegenhouden om jezelf te zijn. Het biedt hulp, zes fundamenten en een formule voor levenskunst om echt te kunnen veranderen.
  Laat je meevoeren aan de hand van de oude wijze vrouw, die haar wijsheid en kennis over onze geest en mediteren met je zal delen. Ervaar het “Sacrament van de Kameeldrijver” en vergroot je weerbaarheid.

  Een rijk boek vol inspiratie, tips en aanmoedigingen.

  Dekameeldrijverendeformulevoorlevenskunst_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 263
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Menno Boomsma
  Biografie

  Menno Boomsma (Leeuwarden, 1964) wist al jong dat hij het liefst drummer wilde worden in een gave rockband, of het zou iets met vliegtuigen moeten worden, misschien wel F16 piloot? Het liep anders. Door een mooi toeval kreeg hij de kans zich te verdiepen in het verkoop vak. Eerst in een gave surfwinkel en na het afronden van de MTS elektrotechniek, de militaire dienst en een vervolgopleiding in het Marketing en Sales vak, ging hij aan het werk in de golfkarton & verpakkingsindustrie. Het drummen bleef echter een belangrijke rol spelen en samen met de symfonische rockband Odyssice en later de band Trion heeft Menno een aantal sfeervolle muziekalbums uitgebracht.
  Hoewel heel succesvol in de verkoop als Senior Accountmanager in de golfkartonindustrie, en na het doorlopen van vele verkoop en onderhandelingen trainingen besloot Menno recent om naast het werk ook zich te gaan verdiepen in het schrijven. Zijn debuut 'De Kameeldrijver en de formule voor levenskunst 681 x DEZZ' is een zelfhulpboek maar vertelt naast de zo belangrijke basisfundamenten voor het leven, ook een sprookje over een Prinses en een oude en wijze meesteres die een krachtige boodschap heeft over jezelf weerbaarder te maken en hoe je meer rust en geborgenheid in het leven kunt vinden. Daarnaast geeft het boek ook een heldere en diepgaande uitleg hoe je het beste kunt gaan mediteren. Hierin neemt Menno je mee in de wijze meditatielessen van zijn eigen leraar/guru Eknath Easwaran, die de weg van de Koninklijke Yoga weer van zijn oma geleerd heeft.
  Menno is getrouwd en de vader van twee kinderen.

  Verschijningsdatum 02-02-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-503-3
  EAN nummer
  9789463655033
  Auteur
  Menno Boomsma