De kracht van creatie
Afbeelding van De kracht van creatie
Afbeelding van De kracht van creatie

De kracht van creatie

Een levenshandboek vol inspiratie, helderheid, perspectief, kracht en levenslust voor mensen die toe zijn aan echte veranderingen in hun leven en daar zelf sturing aan willen geven

€ 22,50  Omschrijving

  Vind je bestemming

  HOE ?
  Weet je wat je wilt? Maak je de juiste keuzes? Ontdek en realiseer je je dromen?
  Weet je wat je kunt? Weet je wie je bent?

  Door het ontwikkelen van je eigen
  Schepperskracht
  ontdek je wat je écht wilt en hoe je dit bereikt. Schepperskracht is jouw creatiekracht die verbonden is met je levensdoelen. Het is persoonlijke levenskunst omdat je bewust vorm geeft aan je verlangen. Je vindt hierdoor jezelf en je bestemming.

  Het schepperswiel
  geeft je grip op het leven waarnaar je verlangt. Door middel van 5 vragen en 13 vaardigheden ontstaat jouw levensstuur waardoor je richting kunt gaan geven aan wat je écht wilt. Je ervaart een leven in vrijheid als je werkelijk kunt zijn wie je bent door het leven te creëren (en bij te dragen aan dat) wat helemaal bij je past.

  Dit is een levenshandboek vol inspiratie, helderheid, perspectief, kracht en levenslust voor mensen die toe zijn aan echte veranderingen in hun leven. En daar zelf sturing aan willen geven.

  Jij verdient het beste. Ga daarvoor.
  ‘Je vindt je bestemming door te creëren waarnaar je verlangt.’

  Dekrachtvancreatie_Inkijk.pdf

  Formaat 160x225x23 mm
  Aantal pagina's 341
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Chantal Trigallez
  Biografie

  Chantal Trigallez is gespecialiseerd in het stimuleren van schepperskracht bij individuen en groepen. Ze ontwikkelde het schepperswiel als praktisch hulpmiddel voor mensen en organisaties die sturing willen geven aan concrete, positieve veranderingen en resultaten. Ze onderzocht, ontdekte en beschreef het HOE achter het bezielde creatieproces. Dit zijn de vragen en vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen manifesteren waarnaar je verlangt als mens, groep of organisatie.

  Schepperskracht, het schepperswiel en de scheppersacademie zijn ontwikkeld door meer dan 25 jaar praktijkervaring met het trainen van creatieve processen binnen (non-)profit organisaties, trainingscentra en haar eigen talentontwikkelingsschool.

  Verschijningsdatum 13-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-365-7
  EAN nummer
  9789463653657
  Auteur
  Chantal Trigallez