De krachtige waarheid van Al wat Is
Afbeelding van De krachtige waarheid van Al wat Is
Afbeelding van De krachtige waarheid van Al wat Is

De krachtige waarheid van Al wat Is

Uitnodiging om je mee te laten voeren op een interessante ontdekkingsreis door de fascinerende wereld van psychotherapie en spiritualiteit

€ 19,50  Omschrijving

  Fokke Slootstra’s zoektocht naar zin en bestemming van het leven begon al toen hij zes jaar was. Het was feest in het dorp waar hij woonde en langs de vaart hingen prachtige felgekleurde lichtjes. Maar thuis was de sfeer heel anders, het was voor het eerst dat hij zijn vader zag huilen, want zijn oma was overleden. De jonge Fokke vroeg zich af “kun je zomaar doodgaan, wanneer gebeurt dat dan en wie ben ik dan als mens dat ik ook maar zo weer kan verdwijnen.” In zijn puberteit en volwassenheid zette de zoektocht naar de betekenis van het leven zich voort en verdiepten zijn inzichten.

  In dit boek nodigt hij de lezer uit, zich mee te laten voeren op een interessante ontdekkingsreis, vol verwondering van het mysterie wat leven heet, door de fascinerende wereld van psychotherapie en spiritualiteit. Het boek begint met de beschrijving van de Bron, ook wel God, Tao of Zijn genoemd. In de twee hoofdstukken “Het geheim van onze herinneringen” en “De stromende aard van de werkelijkheid”, word je als lezer meegenomen naar het mysterie van de ontdekkingen van de kwantumfysica en hoe we die ontdekkingen ook praktisch in ons leven kunnen vertalen. Een boek over psychotherapie en spiritualiteit ontkomt er niet aan ook in te gaan op crises in onze partnerrelaties en op welke manier we deze relaties kunnen gebruiken, in de goede zin van het woord, voor bewustwording en persoonlijke groei.

  Tot slot wordt in het hoofdstuk “De spirituele bypass”, de wijd verbreide neiging om spirituele beoefening te gebruiken om bepaalde emotionele en/of persoonlijke onafgemaakte zaken te omzeilen of te verdoezelen, besproken.

  Het is Fokke zijn passie, al zijn hele leven, om op een intense manier te werken met mensen zodat zij tot bewustwording, vrede en vrijheid komen, zie www.verwondering.eu In dit boeiende en verhelderende boek deelt Slootstra rijkelijk uit zijn verworven ervaringen. Het is een steun voor allen die de diepte in duiken.

  Eind juni werd Fokke Slootstra geïnterviewd door Patrick Kicken van radio Veronica voor een website over non dualiteit zie: www.nondualiteit.nu.

  Het interview is te beluisteren via deze link:

  http://www.youtube.com/watch?v=QbtZvLOjA3A&feature=player_embedded

  Formaat165x250 mm
  Aantal pagina's104 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurFokke Slootstra
  Korte levensbeschrijving

  Fokke Slootstra (1958) is getrouwd en heeft drie prachtige kinderen. In Drouwen heeft hij samen met zijn vrouw een therapeutisch centrum voor innerlijke vrijheid, de Verwondering. Fokke heeft jarenlang als verpleegkundige en leidinggevende in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Sinds 1992 is Fokke geregistreerd psychotherapeut alternatieve geneeswijzen en werkte hij met o.m. Speyertherapie, Zijnsoriëntatie en relatietherapie. Door zijn belangstelling voor spiritualiteit ontwikkelde hij zelf de tiendaagse Tools for life therapie en de non duale therapie, die beiden een brug slaan tussen psychotherapie en spiritualiteit. Over dit onderwerp publiceerde Fokke diverse artikelen, o.a. "de spirituele bypass", "non duale therapie" en "satsang, de ultieme overdracht". Sinds drie jaar geeft Fokke een vakopleiding om mensen op te leiden als Tools for life therapeut.

  De krachtige waarheid van Al wat Is is Fokke's eerste boek bij uitgeverij Elikser.

  Verschijningsdatum2009-09-01

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-117-8
  EAN nummer
  9789089541178
  Auteur
  Fokke Slootstra