De leegte voorbij
Afbeelding van De leegte voorbij
Afbeelding van De leegte voorbij

De leegte voorbij

Een indrukwekkend autobiografisch verhaal van een man die na een coma weer opkrabbelt uit het dal

€ 21,50  Omschrijving

  Ik trap, ik ga omhoog. Ik trap, ik ga omlaag. Het lijkt alsof de hele wereld beweegt en ik in een ruimte van stilte woon. Ik val. Het moet in de hemel zijn. Het asfalt is kokend heet en zacht. Ik zak weg. Ik verzink. Niets bestaat meer. Geen ik. Geen geluid. Geen pijn. Geen gevoel. Alleen nog maar zweven in een luchtledige atmosfeer.
  Op het nachtkastje, naast het bed, staat een cd-speler. De muzikale klanken dringen naar binnen. Het geluid sterft in de oren. De klokken luiden. In de lucht hangt de geur van het heilig oliesel. Er is niets, helemaal niets, dat er op wijst dat ik leef.

  Door een fatale fietsval raakte Jacques in coma. Weer bij bewustzijn kwam hij in een werkelijkheid die de zijne niet was, die hij niet kende, hoe zoekend en speurend hij ook rondkeek. Het was de eerste stap naar een radicale verandering in zijn leven. Om zichzelf opnieuw in kaart te brengen, was hij gedwongen een rustiger leven te leiden. Hij had heel veel moeite, zichzelf terug te vinden, want hij moest alles veroveren op het niets.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's268 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurSjak Janssen
  Korte levensbeschrijving

  Sjak Janssen (1956) is geboren in Diessen, een klein dorp in Noord-Brabant. In de zomer van 1998 overleefde hij een bijna dodelijk ongeluk. “De leegte voorbij” is zijn debuut, een autobiografisch verhaal over hoe hij langzaam opkrabbelde uit een diep dal.

  Verschijningsdatum2011-03-13

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-286-1
  EAN nummer
  9789089542861
  Auteur
  Sjak Janssen