De Magische pas
Afbeelding van De Magische pas
Afbeelding van De Magische pas

De Magische pas

Magisch boek voor gevoelige kinderen met speciale pas om te helpen bij moeilijkheden

€ 16,50  Omschrijving

  Ben je weleens bang? Of word je soms gepest door anderen en weet je niet hoe je moet reageren? Heb je weleens het gevoel er niet bij te horen? Ben je snel boos?

  Dan is dit boek wat voor jou! Het is niet zomaar een boekje, maar een boekje met iets extra’s … iets bijzonders, een Magische pas.
  Alle mooie dingen die jij denkt, gaan automatisch naar dit pasje wanneer je deze vastpakt. Wanneer je je ooit een keer treurig of boos voelt, dan zal dit pasje je helpen. Neem hem in je hand en vertel de Magische pas wat je dwarszit. Doordat jij zoveel leuke wensen op je Magische pasje hebt ‘gedownload’, zal je merken dat je boosheid snel weer zal verdwijnen.
  Met dit magische boek kom je erachter dat je er nooit alleen voor staat.

  Demagischepas_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x10 mm
  Aantal pagina's 80
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Astrid Waernes
  Biografie

  Astrid was nog vrij jong toen ze erachter kwam dat er meer in het leven was. Zo besloot ze rond haar 20e levensjaar om op onderzoek uit te gaan naar wat het leven nog meer te bieden heeft en is daar nooit mee gestopt. Ze heeft zich jarenlang verdiept in het gedrag van kinderen en volwassenen en begrijpt steeds meer hoe belangrijk de taal is die we tegen elkaar spreken.
  Astrid is afgestudeerd als Psychosociaal Therapeut en runt al 12 jaar Praktijk Waernes. Zij heeft opleidingen gevolgd als Counselor, HBO Maatschappelijk Werk, verdieping in de toegepaste psychologie, kindercoach, hypnotherapeut en regressietherapeut. Het is haar passie om wetenschap te koppelen aan spiritualiteit. Al ruim 22 jaar geeft zij cursussen en trainingen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling.
  Astrid is een visionair. Zij houdt van vragen die verder en dieper gaan en dat houdt haar altijd nieuwsgierig.

  Verschijningsdatum 30-03-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-131-8
  EAN nummer
  9789463651318
  Auteur
  Astrid Waernes