De mens in het Aquariustijdperk
Afbeelding van De mens in het Aquariustijdperk
Afbeelding van De mens in het Aquariustijdperk
Afbeelding van De mens in het Aquariustijdperk

De mens in het Aquariustijdperk

Het Aquariustijdperk is begonnen! Wij zijn hierdoor geroepen de grote veranderingen die het Aquariustijdperk met zich meebrengt te helpen realiseren. Het is een roerige tijd, die veel van ons vraagt. Een tijd van onthullingen, waarheidsbevinding en keuzes. Tegelijkertijd krijgen we nieuwe kosmische taken toebedeeld en vermogens tot onze beschikking. We hebben namelijk in ons bewustzijn een grote mutatie ondergaan: we hebben een dertienvoudig bewustzijn gekregen. We krijgen ook een nieuwe manier van bewustwording via de weg van de inzet van onze scheppende vermogens aangereikt.

€ 9,95  Omschrijving

  De kosmische mens

  We worden volledig toegespitst op dat wat we in het Aquariustijdperk nodig hebben om ons in onze nieuwe universele taken staande te houden. Gelijk met de bewustzijnsmutatie heeft de Aquariuszuivering ingezet, die het leven van karma bevrijden zal. De Aquariuszuivering uit zich bijvoorbeeld in de vorm maatschappelijke onrust, onthullingen over zaken die voorheen voor ons verborgen bleven, natuurrampen, economische crisis, maar ook een toenemende druk op ons persoonlijk leven en onze gezondheid. Dit noodzaakt ons de zojuist genoemde bewustwordingsweg, geënt op Transformatie, aan te gaan. Transformatie is namelijk het middel waarmee de door de zuivering aangezette uitwerking van karma geneutraliseerd kan worden, zonder dat dit in lijden hoeft te worden omgezet.

  In dit boek wordt beschreven hoe de bewustwordingsweg van de mens in het Aquariustijdperk direct gekoppeld wordt aan ons scheppende vermogen tot Transformatie, dat we in onze dertienvoudig bewustzijn vinden. Wanneer we dit vermogen tot Transformatie aanspreken krijgen we tevens toegang tot zijn universele taken, die ons tot een werker voor het leven maken. Ook deze taken worden beschreven en in de context van het verloop van de evolutie geplaatst.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Formaat
  225x160x16 mm 344 gr
  Aantal pagina's 179
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:
  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.
  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.
  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.
  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).
  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.
  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.
  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.
  • Trauma's en oertrauma's.
  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.
  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..
  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.
  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Porto: € 2,95

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-15-1
  EAN nummer
  9789075343151
  Auteur
  Sonia Bos