De Moordflat
Afbeelding van De Moordflat
Afbeelding van De Moordflat

De Moordflat

Een actuele, humoristische whodunnit, met karakteristieke noordelijke elementen

€ 19,95  Omschrijving

  Warlingen, een provinciestad in Noord-Nederland, krijgt te maken met de verzakelijking en verharding van de moderne maatschappij. Niet alleen wordt een oude volkswijk met betaalbare woningen gesloopt om plaats te maken voor dure woningen en een megalomaan gerechtsgebouw, ook wordt de populaire politicus en zakenman Diederik van der Kamp, tegenstander van de sloop en bestrijder van harddrugs, vermoord.
  Voor het begin van de eerste rechtszaak in het gerechtsgebouw, tegen topcrimineel Bernard B die ervan wordt verdacht Van der Kamp te hebben vermoord, krijgen de jonge rechercheur Monique Klopper en haar bijna pensioengerechtigde partner Ben Verhil opdracht naar de enige flat in de volkswijk te gaan die nog overeind staat. Een jonge vrouw die daar sinds kort woonde lijkt te zijn overleden door een overdosis, maar Monique vermoedt dat het om moord gaat.
  De beheerder van de tienhoogflat blijkt onbereikbaar, maar de buren (een door Verhil bewonderde gitarist van een voormalige hippieband en een oude voodoo priesteres) melden dat de vrouw, die voorheen in het appartement woonde, zich verdacht gedroeg.

  Dit zijn de ingrediënten van een actuele, humoristische whodunnit, met karakteristieke noordelijke elementen en een belangrijke bijrol voor een vergeten tophit.

  DeMoordflat_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 283
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Dick en Didi van der Plas
  Biografie

  Broer en zus Dick en Didi van der Plas besloten na verschillende eigen publicaties hun krachten te bundelen. De Moordflat is als duo hun eerste roman.

  Verschijningsdatum 10-12-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-403-6
  EAN nummer
  9789463654036
  Auteur
  Dick en Didi van der Plas​