De ommekeer
Afbeelding van De ommekeer
Afbeelding van De ommekeer

De ommekeer

Problematiek van een opgroeiende jongen die verscheurd wordt tussen twee culturen

€ 18,-  Omschrijving

  De zus van Imdat Basaran, een jongen van Turkse afkomst, is kortgeleden overleden aan botkanker. Op de leeftijd van slechts eenentwintig jaar. De familie Basaran raakt door die gebeurtenis sterk beïnvloed. Ieder op een andere manier.
  Imdat ondergaat de grootste verandering. Het geloof trekt hij steeds meer in twijfel en hij voelt zich gevangen in allerlei regels en gewoonten, die door zijn conservatieve ouders en directe omgeving heel belangrijk worden geacht. Die gedachte wordt nog eens versterkt door het ongelukkige leven, dat mensen om hem heen leiden.
  Ondanks al hun opofferingen. Imdat raakt gaandeweg steeds meer vervreemd van zijn ooit zo vertrouwde, conservatieve omgeving. Hoewel zijn veranderende persoonlijkheid anderen opvalt, durft hij er echter niet openlijk voor uit te komen.

  Beeldend en overtuigend schetst Vedat Gök in zijn debuutroman de problematiek van een opgroeiende jongen die verscheurd wordt tussen twee culturen.

  Formaat 145x210
  Aantal pagina's 151
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Vedat Gök
  Korte levensbeschrijving Vedat Gök is 36 jaar en geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Zaandam. Hij houdt zich al ruim drie jaar bezig met schrijven. Hij schrijft met name over sociale en maatschappelijke kwesties.
  Verschijningsdatum 2014-07-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-654-8
  EAN nummer
  9789089546548
  Auteur
  Vedat Gök