De Ontbinding
Afbeelding van De Ontbinding
Afbeelding van De Ontbinding

De Ontbinding

Een spannende psychologische roman, toegankelijk, origineel en met diepgang

€ 22,50  Omschrijving

  Wolken verschoven door de wind. Norah kneep haar ogen dicht. Licht, donker, donker, licht. De zon was een stroboscoop. Met haar rug leunde ze tegen het lege bed. Stil blijven. Lichaamloos worden. Niet voelen.

  Ze lag in dat bed. Naakt. Lepeltje-lepeltje. Alexanders arm als een krappe fietsketting om zich heen gewikkeld, zijn linkerhand verplaatste zich over haar huid van haar hart naar haar keel, tatoeages in pastelroze en inktzwart achterlatend tot zijn afdruk in haar ziel was gegrift. Liefde en haat. Als een Siamese tweeling waren ze. Hadden ze tegenover elkaar gelegen, dan had de een de adem van de ander ingeademd als een gestroomlijnde bloedsomloop die hen beiden van zuurstof voorzag. Maar zo was het niet.

  Norah Vogel is een 39-jarige verpleegkundige die vastgelopen is in haar werk. Ze heeft sinds twintig jaar een relatie met Hugo, maar daar is de spanning en de vreugde uit sinds Hugo depressief werd na een geweldsincident op zijn werk. Ze delen een verdriet dat hen verbindt, maar dat hen zeker ook uit elkaar drijft. Als Norah de kans krijgt een masterclass te volgen bij Alexander Higgs, een internationaal vermaard oscarwinnend acteur, lijken haar dromen uit te komen. Zowel haar droom om een groot actrice te worden, als de belofte van een verzengende liefde.
  Geteisterd door schuldgevoel tegenover Hugo en zwevend tussen hoop en vrees vanwege de complexe persoonlijkheid van Higgs loopt haar leven echter steeds verder uit de hand. Gelukkig is er de vriendschap. Met haar beste vriendin Sophie die ze al sinds haar kleutertijd kent. En met kok Ruben, eens een van de vertrouwelingen van Alexander, die haar alles leert over diens persoonlijkheid.

  DeOntbinding_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 263
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Manon Brinkman
  Biografie

  Manon Brinkman (Nijmegen, 1973) begon haar loopbaan als verpleegkundige, werd later HR-professional en arbeidsdeskundige en geeft loopbaanadvies.
  Zij schreef eerder korte verhalen en non-fictie. De Ontbinding is haar eerste roman. Tijdens de corona-crisis heeft zij een serie korte verhalen geschreven waarbij ze haar lezers betrok, met als doel wat hoop, afleiding en positiviteit te creëren.
  Manon woont in Amsterdam.

  Verschijningsdatum 01-10-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-575-0
  EAN nummer
  9789463655750
  Auteur
  Manon Brinkman