De overtreding
Afbeelding van De overtreding
Afbeelding van De overtreding

De overtreding

Bijzonder inkijkje in de wereld van de advocatuur en de rechtspraak in spannende roman

€ 24,50  Omschrijving

  Een afwijzing brengt een jonge man tot een brute daad. De strafzaak die hierop volgt, moet de claim to fame worden van de tot dan toe weinig succesvolle advocaat Kroon.

  Een boete voor een geringe snelheidsovertreding haalt een gepensioneerde marechaussee uit zijn dagelijkse routine. Hij besluit op eigen wijze zijn recht te halen.
  Beide zaken worden behandeld op de rechtbank waar president Swertz de scepter zwaait en de rechters Kist en Vastenhoud hun collega Brisee begeleiden bij haar eerste stappen binnen de rechterlijke macht. Het lijken zaken zoals er wel meer langskomen op de rechtbank. Maar de impact van juist deze twee zaken is groter dan men vooraf had kunnen vermoeden.

  De overtreding is een spannende roman die tegelijkertijd een bijzonder inkijkje geeft in de wereld van de advocatuur en de rechtspraak.

  Deovertreding_Inkijk.pdf

  DeOvertreding.mp4

  Formaat 145x210x31 mm
  Aantal pagina's 359
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Karsten Gilhuis
  Biografie

  Karsten Gilhuis (1974) werkt al meer dan twintig jaar in het juridische veld. Na een acht jaar lange loopbaan als advocaat stapte hij over naar de rechterlijke macht. Sindsdien is hij werkzaam als rechter. De overtreding is zijn debuutroman.

  Verschijningsdatum 15-06-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-148-6
  EAN nummer
  9789463651486
  Auteur
  Karsten Gilhuis