De puberteit
Afbeelding van De puberteit
Afbeelding van De puberteit
Afbeelding van De puberteit

De puberteit

De puberteit is een zwaar proces voor een mens en met name een zwaar spiritueel proces

€ 8,95  Omschrijving

  Een bijna onmogelijke opdracht

  De puberteit is een zwaar proces voor een mens en met name een zwaar spiritueel proces. Dit gegeven wordt zelden onderkend en staat daarom centraal in dit boek. De puber sluit zijn kindertijd af en gaat een nieuwe fase in waarin veel meer verantwoordelijkheid van hem gevraagd wordt. Hij komt in de fase waarin hij zowel lichamelijk als geestelijk volwassen moet worden. Dit gegeven is bekend, maar het bijzondere van dit boek is dat tevens de diepere spirituele betekenis van de puberteit belicht wordt.

  Spiritueel gezien initieert de puberteit het proces waarin de mens zijn volledige spirituele wezen moet accepteren. Hij wordt zich eerst bewust van zijn identiteit als individu en zal zijn levensopdracht gaan vormgeven. Deze is echter een afspiegeling van zijn kosmische opdracht, die verbonden is met zijn hogere (goddelijke) identiteit. Om dit alles te integreren is zeker geen gemakkelijke opgave.

  Een niet geringe bijkomstigheid is dat de mens nu ook karmisch gezien tot volwassenheid wordt geroepen. Het karma wordt vanaf de puberteit teruggespiegeld en daardoor laten zijn opgelopen (oer)trauma's zich weer voelen. Het is dan ook te begrijpen dat het aanvaarden van alles wat hier genoemd is met nogal wat verzet van de puber gepaard kan gaan. Dit boek geeft je meer inzicht in de puberteit en reikt je, om deze te kunnen verzachten, een eenvoudige techniek aan die je in staat stelt het karma van de puber te transformeren. Tevens wordt je geleerd hoe je hem met auraheling kunt ondersteunen.

  Om terug te gaan naar de webwinkel van Stichting Sofia, klik hier: www.stichtingsofia.nl.


  Formaat 148x210x6 mm
  Aantal pagina's 62
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sonia Bos
  Biografie

  Sonia Bos was een mystica die behulpzaam was bij het bekrachtigen van de Aquariusblauwdruk, de blauwdruk van het Aquariustijdperk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van deze blauwdruk mocht zij tijdens haar lezingen en themadagen een universele leer voor de mensheid optekenen: de basismystiek voor het Aquariustijdperk (Aquariusmystiek).

  Sonia is als eerste gaan spreken over de dertien chakra’s, het dertienvoudige bewustzijn van de kosmische mens en een nieuwe visie op onze geneeskracht via onze scheppende vermogens.

  Het volledige oeuvre van Sonia is ondergebracht in Stichting Sofia. Momenteel wordt het oeuvre exclusief verkocht door Uitgeverij Elikser.

  Dit zijn de thema’s die o.a. worden behandeld in de Aquariusmystiek of waar de Aquariusmystiek een vernieuwende visie op heeft:

  • Oorzaken van ziekte en gedragsgerelateerde stoornissen: o.a. kanker, hart- en vaatziekten, depressie, dementie, AIDS, ME, diabetes, autisme, ADHD, diverse vormen van angsten, psychose, verstoord eetgedrag.

  • Genezing, lichtwezenheling en andere therapeutische toepassingen aangedragen door de Aquariusmystiek.

  • De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra's en dertienvoudig bewustzijn.

  • Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen).

  • De werking van ons nieuwe immuunsystemen.

  • Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.

  • Zelfacceptatie, liefde voor jezelf en acceptatie van je leven.

  • Trauma's en oertrauma's.

  • Liefde, relaties, man-vrouw verhouding in de nieuwe tijd.

  • Aquariuskinderen, puberteit en het nieuwe opvoeden..

  • Intuïtie en innerlijke leiding: meditatie, inwijding, schouwen in de Akasha, Christusbewustzijn.

  • Wat is er gaande in de wereld, de nieuwe aarde, invloed van de mens op andere levensvormen.

  Verschijningsdatum 15-10-2019

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-75343-04-3
  EAN nummer
  9789075343045
  Auteur
  Sonia Bos