De reizende zon
Afbeelding van De reizende zon
Afbeelding van De reizende zon
Afbeelding van De reizende zon

De reizende zon

Verslag van Egyptereis met channelingen waarin diepe wijsheden over de bijzondere plaatsen die de schrijfsters aandoen geopenbaard worden

€ 22,50



  Omschrijving

  “Voel en ervaar hoe uw individualiteitbewustzijn zich verruimt en engageert met het collectieve bewustzijn van deze groep. Geliefden, dit collectieve bewustzijn is voor u allen vanuit Atlantis. Dit is dan ook een hernieuwde verbinding. U, die elkander zo bent kwijtgeraakt. U, die elkander in uzelven weer erkent en ziet. Het raakt uw zielenpijn en zielenvreugde. Vrees niet: u allen wordt geleid en begeleid. U bent veilig in Liefde en Licht van de zon die zich in zo veel verschillende gedaanten zal laten zien. Zoveel als de zoveel zonnen, die u nog niet wederom hebt erkend in uw wezen. Omarm uzelf, laat de ontroering en de pijn er zijn, zodat u uw zon laat stralen.”

  Een deel uit een channeling, gegeven aan het begin van een spirituele groepsreis door Egypte.

  In dit boek doen Bea Moreau en Roos Rijnen verslag van hun Egyptereis die hen diep van binnen raakt. Op diverse heilige plaatsen in Egypte geeft Bea channelingen door, met warme, diepe wijsheden. Tevens doen ze verslag van wat ze onderweg allemaal tegenkomen. Op ieder pagina van dit boek voel je een oude, sterke kracht. Je voelt je gedragen en gesteund om je eigen weg te gaan, op het pad van het Licht. Een bijzonder boek, waarin oude wijsheden op heel toegankelijke wijze worden gedeeld.

  Formaat165 x 240 mm
  Aantal pagina's185 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurBea Moreau
  Korte levensbeschrijving

  Bea Moreau is holistisch therapeute Zij noemt zichzelf holistisch therapeute omdat ze gelooft in de heelheid van ons mens zijn. De mens, geboren op de aarde en gedragen door de aarde. Afkomstig vanuit de bron (de komos) en geleid door de kosmos. Haar kracht ligt in een ieder thuisbrengen bij zichzelf in eigenliefde en respect. Zodanig dat hij teruggebracht wordt bij zijn unieke missie en zich realiseert dat zijn aanwezigheid hier op aarde er werkelijk toe doet.

  Tweede auteurRoos Rijnen
  Biografie 2e auteur

  Roos Rijnen is 20 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige en leidinggevende. In 1999 maakte zij de omslag naar zelfstandig trainer en coach. In haar werk als trainer/coach daagt zij de deelnemer uit te kiezen voor het werk dat hij doet en daarvoor in zijn kracht te gaan staan. Haar missies zijn: • Een positieve bijdrage leveren aan een menswaardige zorg waarin recht gedaan wordt aan de authenticiteit van zowel de zorgvrager als de zorgverlener. Communicatie, bejegening, heelheid van de mens en arbeidsvreugde lopen als een rode draad door haar activiteiten. • Een positieve bijdrage leveren aan de dagelijkse communicatie van mens tot mens.

  Verschijningsdatum2010-09-19

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-232-8
  EAN nummer
  9789089542328
  Auteur
  Bea Moreau
  Tweede auteur
  Roos Rijnen