De Rozekruisers onthullen hun geheim

De Rozekruisers onthullen hun geheim

Rozekruisers treden voor het eerst naar buiten met een boek over hun cultureel en spiritueel erfgoed 

€ 19,95  Omschrijving

  Hoewel de Aloude Mystieke Orde van het Rozekruis (AMORC) veelal onbekend was bij het grote publiek en vaak beschouwd werd als een geheim genootschap, houdt ze een cultureel en spiritueel erfgoed in stand dat teruggaat tot de zeventiende eeuw. Zij is een niet-godsdienstige, niet-sektarische en apolitieke beweging die zonder enig onderscheid openstaat voor mannen en vrouwen. Om meer openheid over haar onderricht te bieden, heeft de Opperste Raad van de AMORC nu besloten fragmenten van haar leringen te publiceren.

  Voor het eerst kan men met de zeer diverse inhoud van het Rozekruisersonderricht kennismaken en lezen wat de Orde onderwijst over onderwerpen als materie, bewustzijn, leven, symbolen, filosofie, gezondheid, psychische verschijnselen, de ziel, wonderen, dromen, God, e.d. Thema's uit de Rozekruiserstraditie zoals het leven van Jezus, de essenen, de tempeliers en andere esoterische en mystieke onderwerpen worden eveneens besproken.

  In het laatste deel van het boek zijn documenten en symbolen opgenomen die de geschiedenis van de Rozekruisers weergeven, vanaf haar oorsprong tot in onze tijd. Deze reis door de tijd bevestigt dat het Rozekruisersdenken, dat zijn oorsprong in een ver verleden heeft, actueel is en een boeiend perspectief op de toekomst biedt …

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's251 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurDe Opperste Raad van de Rozekruisers Orde AMORC
  Korte levensbeschrijving
  Verschijningsdatum2008-12-18

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-070-6
  EAN nummer
  9789089540706
  Auteur
  AMORC