De Schaduwrijken
Afbeelding van De Schaduwrijken
Afbeelding van De Schaduwrijken

De Schaduwrijken

Een razend spannende roman over verborgen macht, die op ware gebeurtenissen gebaseerd zou kunnen zijn

€ 21,50  Omschrijving

  ‘Weet je wat nu zo bijzonder is?’ Simon prikte met zijn wijsvinger op Yona’s borst. ‘Diezelfde namen doken twintig jaar geleden dus al op in mijn onderzoek naar vrouwenhandel, en ook in de jaren zestig in de heroïnehandel. En ze duiken ook regelmatig op in de bovenwereld: vastgoed, luchtvaart, scheepvaart, verzekeringen, medicijnen … allemaal het grote geld.’

  Ze zijn onzichtbaar voor de buitenwereld. Nergens laten ze een spoor na. Maar als familie vormen ze een fijnmazig web, met contacten in onder- en bovenwereld. Toch is er een enkele journalist die bepaalde mensen op het spoor komt. Ze op de foto zet. Hun gangen nagaat. Maar dat komt hem duur te staan.

  Deschaduwrijken_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 266
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Peter A.J. Zomerdijk
  Biografie

  Peter Zomerdijk is in 1959 geboren te Winschoten in Oost-Groningen.

  Na de middelbare school volgde hij een technische HBO opleiding en is in de jaren tachtig zijn werkzame leven begonnen in de laboratoriumautomatisering. Daarna ICT, projectmanagement en uiteindelijk is hij terecht gekomen in het technisch onderwijs.

  Zijn schrijfstijl houdt het midden tussen verhalend en zakelijk en het verhaal zelf is opgebouwd vanuit een strak schema met een mengeling van fictie en ware gebeurtenissen.

  Verschijningsdatum 04-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-538-5
  EAN nummer
  9789463655385
  Auteur
  Peter A.J. Zomerdijk