De spiegel van Monica
Afbeelding van De spiegel van Monica
Afbeelding van De spiegel van Monica

De spiegel van Monica

Bijzonder en inspirerend verhaal van een sterke vrouw over succes en verlies, pijn en kracht, loslaten en acceptatie, vrijheid en liefde.

€ 22,50  Omschrijving

  In dit boek beschrijft Monique van de Bor het bijzondere levensverhaal van Monica La Croix, gebaseerd op gebeurtenissen, zoals zij die in haar eigen leven heeft ervaren. Een verhaal over veel teleurstellingen, trauma’s, verliezen en pijn. Ze vertelt hoe Monica, na een onveilige jeugd en een vreselijk ongeluk, meerdere keren in een relatie verzeild raakte waar ze werd uitgebuit. Hoe ze een zeer succesvol zakenvrouw werd, die rijkdommen verwierf, maar ze vervolgens ook weer kwijtraakte. Hoe ze, haar leven lang, vocht voor erkenning, verbinding en veiligheid.

  Pas veel later kwam ze erachter, dat er bepaalde patronen in haar leven steeds weer terugkeerden. En die waren ontstaan in haar jeugd, toen ze niet gezien en niet begrepen werd. Soms, als zij uit school kwam en in de ogen van haar moeder weer iets fout had gedaan, stond de tafel alleen voor de anderen gedekt, alsof Monica niet bestond. En dat haar vader haar eveneens negeerde, uitbuitte of mishandelde, had een verwoestend effect op haar zelfbeeld.
  Het keerpunt kwam, toen Monica zich bewust werd van de sterke vrouw, die zich diep binnenin haar verschool. Die door niemand meer gekleineerd of beschadigd kon worden. Ze legde daar een hele lange weg voor af en vocht voor haar bestaan. Uiteindelijk leerde ze van zichzelf te houden.

  Een inspirerend verhaal, dat voor anderen de deur kan openen naar liefde, veiligheid, vrijheid en gezondheid. Zo leert de lezer dat hij/zij hier niet de enige op aarde is die pijn heeft. De intentie is van Monique van de Bor is, om anderen te helpen verlichting te vinden.

  Dit boek onderscheidt zich door non-fictie in combinatie met spirituele ontwikkeling. Spanning, romantiek, verdriet en successen wisselen elkaar af met de gevoelswereld en levenslessen die de schrijfster zelf heeft doorgemaakt.

  DespiegelvanMonicaBinnenwerkINK.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 307
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Monique van de Bor
  Biografie

  Monique van de Bor (1958) is geboren in Soest. Ze werkte aanvankelijk als schoonheidsspecialiste en startte in 1985 haar bedrijf in fieldmarketing in welke branche ze meer dan 20 jaar aan de top heeft gestaan. Ze heeft bedrijven verkocht en overgenomen, duizenden mensen hebben voor Moniques succesvolle bedrijven gewerkt. In 2006 was ze genoodzaakt om afstand te doen van haar bedrijven. Met dit boek maakt ze haar coming back. Monique van de Bor (1958) heeft gekozen voor biografische fictie om vanuit eigen waarneming en ervaring een verhaal over haar bijzondere levensweg te kunnen schrijven.

  Verschijningsdatum 12-11-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-393-0
  EAN nummer
  9789463653930
  Auteur
  Monique van de Bor