De stank van kleur
Afbeelding van De stank van kleur
Afbeelding van De stank van kleur

De stank van kleur

Roman over de directeur van een groot bedrijf en een mooie jonge vrouw, die verwikkeld raken in een web van wantrouwen, verraad en liefde

€ 19,95  Omschrijving

  Pierre Schaarmans, directeur-eigenaar van een groot bedrijf meent dat zijn werkzame leven tot een eind is gekomen en heeft zich teruggetrokken in zijn luxe penthouse. Dat is hem niet gegund. Zijn vrouw wordt ernstig ziek en door de foute beslissing van een van zijn zoons komt het bedrijf in een slecht daglicht te staan. Pierre gebruikt zijn macht om het tij te keren en is er niet vies van om geld en een privédetective in te zetten. Tijdens dezelfde periode komt hij in contact met de mooie, jonge Lara die hem opzettelijk confronteert met een fout uit zijn verleden. In De stank van kleur draaien de hoofdpersonen om elkaar heen als boksers in de ring en worden er harde klappen uitgedeeld.
  Alles bij elkaar een ketting van wantrouwen, verraad en liefde; een ketting die uiteindelijk breekt.

  Anthonie van de Wardt (1939) ziet kans de lezer vanaf de eerste zin mee te slepen in een verhaal met mensen van vlees en bloed. De auteur observeert scherp en gaat recht op zijn doel af.
  De dialogen zijn vlot geschreven en geven een helder beeld van de personages in De stank van kleur.

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 202
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Anthonie van de Wardt
  Biografie

  Anthonie van de Wardt (1939) bespeelt de lezer die als vanzelf een fuik wordt ingetrokken. Personages veranderen verbazend snel in echte mensen. Doorlezen is de enige optie. Doorlezen naar een onverwacht einde. De schrijver bewees dat al eerder in de thrillers De laatste opdracht en Het grote slapen, de verhalenbundel Lovers' lane en de romans De vrijwilliger en Hoog water.

  Verschijningsdatum 10-04-2017

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-944-0
  EAN nummer
  9789089549440
  Auteur
  Anthonie van de Wardt