De weg van het blad
Afbeelding van De weg van het blad
Afbeelding van De weg van het blad

De weg van het blad

Reis in het teken van de zon door Yucatán en Chiapas. Inspirerende Mayabeleving van persoonlijke en universele transformatie

€ 18,95  Omschrijving

  De Weg van het Blad is een Mayabeleving van persoonlijke en universele transformatie die voor iedereen is weggelegd.

  De oude Mayacultuur staat momenteel volop in de belangstelling. Er verschijnen steeds meer boeken en films die de wijsheid van de Maya’s onthullen. Het accent ligt daarbij doorgaans op de kalenders en op het jaar 2012. Maar er is nog veel meer.

  Raoul de Haan heeft dat mogen ervaren tijdens een rondreis met rugzak door Yucatán en Chiapas. Wat hij van de Maya’s zelf heeft geleerd en wat hij bij hen heeft mogen ondervinden wil hij graag met u delen, terwijl hij u meeneemt langs diverse krachtplaatsen. U krijgt weinig te horen van wat algemeen in reisgidsen en/of geschiedenisboeken te vinden is. Het gaat om aanvoelen.

  U wordt uitgenodigd om door de ogen van onder andere Mayasjamanen anders te kijken naar de werkelijkheid zoals wij die gewoonlijk ervaren. Op weg naar een nieuwe wereld.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's181 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRaoul de Haan
  Korte levensbeschrijving

  Raoul de Haan woont in Hoorn, is journalist geweest, manager in een commerciële boekhandel, aerobicsinstructeur en manager in de bibliotheekwereld. Op dit moment is hij procescoördinator voor de onlangs gefuseerde basisbibliotheek Kennemerwaard. Daarnaast ontwikkelt hij zich als schrijver, schilder en beeldend kunstenaar, waarvan hij op de website www.tanahora.nl een en ander kan laten zien. Ook maakt hij ontwerpen voor spirituele tuinen.

  Een ontmoeting met Sun Bear en de spiritualiteit van de Noord-Amerikaanse indianen tijdens zijn journalistieke periode zette een sjamanistische ontwikkeling in gang die tijdens zijn verblijf bij de Maya’s in een stroomversnelling is geraakt.

  Naar zijn gevoel is het een van onze grootste uitdagingen als mensheid om te leren bewust onze werkelijkheid te scheppen, zowel individueel als gezamenlijk, in licht en liefde. Via zijn schrijfwerk, kunstuitingen, lezingen en workshops mag hij inzichten en technieken doorgeven die daarbij kunnen helpen. En hoe meer hij ze zelf toepast, des te beter kan hij ze weer door geven.

  Verschijningsdatum2009-01-25

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-081-2
  EAN nummer
  9789089540812
  Auteur
  Raoul de Haan