De wereld van Winne
Afbeelding van De wereld van Winne
Afbeelding van De wereld van Winne

De wereld van Winne

Spannend jeugdboek over een jongen die in een wondere wereld terechtkomt

€ 17,50  Omschrijving

  Winnes ouders hebben vaak ruzie. Als zijn vader een wandeling met hem wil maken voelt hij het al aankomen. Z´n ouders gaan uit elkaar. Het is het begin van een rampzalige tijd, waarin heel veel gebeurt. Gelukkig is Storm er, zijn vriend, die hem door dik en dun steunt.
  Op een dag vindt Winne in een oud kastje op zolder een medaillon met zijn naam er op. Hij kruipt in het kastje, in de richting van een bundel fel oranjegeel licht. Dan verliest hij plotseling zijn evenwicht en komt in een heel andere wereld terecht. Daar ontmoet hij een mysterieus meisje met een donkerbruine huid en halflang zwart haar, waar hij diep van onder de indruk raakt. Sevda betrekt hem bij haar adembenemende avonturen, waarbij het telkens lijkt mis te gaan.
  Met hulp van Winne keren de kansen. Dankzij zijn ervaringen slaagt Winne er uiteindelijk in om zijn leven op een verrassende wijze om te buigen.
  De ontknoping van het verhaal is onverwacht en origineel.

  In deze razend spannende jeugdroman toont Bard Bothe zijn rijke verbeeldingskracht.

  Hij schreef de roman Andermaal Anne, waarmee hij de eerste prijs won in een schrijverswedstrijd en Kaarslicht en dennenaalden, een bundel boeiende verhalen.

  Formaat145 x 210 mm
  Aantal pagina's206 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurBard Bothe
  Korte levensbeschrijving

  De lerares Nederlands van Bard Bothe op de middelbare school inspireerde hem om te gaan schrijven. Hij werd hoofdredacteur van de schoolkrant, van de interscholaire krant, maakte een enkel programma voor het toenmalige jeugdprogramma van de Avro en was vast besloten om de journalistiek in te gaan.

  In zijn studententijd kreeg hij een baan aangeboden bij de wereldomroep voor hele dagen. Vanwege zijn studie sociale psychologie kon hij echter maar halve dagen werken. Daar wilde de wereldomroep niets van weten, dus kwam er van de journalistiek niets terecht. Hij studeerde af, ging werken, bleef wel schrijven, maar publiceerde niets.
  Doordat zijn werk hem al maar meer opeiste, had hij voor zijn gezin steeds minder tijd. Toen brak een tijd van bezinning aan. Tijdens zijn verblijf in een boeddhistisch centrum besloot hij om weer te gaan schrijven.

  Inmiddels heeft hij drie boeken gepubliceerd. Andermaal Anne, een roman waarmee hij een eerste prijs won in een schrijverswedstrijd, Kaarslicht en dennenaalden, een bundel verhalen die hij in de loop van de jaren geschreven had voor zijn kinderen en recent verscheen De wereld van WINNE, een spannend jeugdboek. Hij is nu bezig met zijn volgende boek, een spiritueel reisverslag.

  Verschijningsdatum2010-11-27

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-258-8
  EAN nummer
  9789089542588
  Auteur
  Bard Bothe