De witte vogel
Afbeelding van De witte vogel
Afbeelding van De witte vogel

De witte vogel

Prachtig liefdesverhaal over twee mensen die het niet gegeven is om in dit leven samen te komen in een relatie, ondanks hun diepe liefde voor elkaar. Nadat de man is overleden zoekt hij vanuit de andere wereld contact met de vrouw en maken zij verbinding over de grens van leven en dood. De vrouw begint een boeiende ontdekkingstocht naar zijn wereld.

€ 22,50  Omschrijving

  Dit boek vertelt een prachtig liefdesverhaal over twee mensen (tweelingzielen) die het niet gegeven is om in dit leven samen te komen in een relatie, ondanks hun diepe liefde voor elkaar. Na zijn overlijden neemt de man vanuit de andere wereld contact op met de vrouw. Het verhaal beschrijft hoe de liefde doorwerkt in haar leven: de verwarring, het aanvankelijk verzet, de blijdschap, de groeiprocessen, het filosoferen, het plezier, de zoektocht naar de wereld waarin de man nu leeft. Steeds vraagt zij zich af: hoe kan dit alles, wat is dit allemaal?
  Het gevecht van de tegenkrachten houdt haar voortdurend bezig en ze vraagt zich af: stimuleren die krachten haar juist? Sublimeert donker naar licht wanneer kracht en tegenkracht in aanraking komen met elkaar? Een boeiende ontdekkingstocht! Aan het einde van het boek beschrijft de vrouw de bijna mythologische gebeurtenissen waarin zij terecht is gekomen.
  Het verhaal biedt inspiratie, hoop en troost.

  Formaat145x210 mm
  Aantal pagina's353
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurIncky van Zanten
  Korte levensbeschrijving

  De schrijfster is kunstschilder en publiceert ook haar schilderijen in dit boek, want zij vertellen eveneens het verhaal van deze liefde. Lange tijd is zij werkzaam geweest in het onderwijs, vervolgens heeft zij haar propedeuse gehaald aan de opleiding Sociaal Kunstzinnige Therapie. Tot slot heeft de auteur één studiejaar aan een opleiding tot medium doorlopen, waardoor zij meer is gaan begrijpen van de situatie waarin ze terecht is gekomen.

  Verschijningsdatum2014-04-16

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-619-7
  EAN nummer
  9789089546197
  Auteur
  Incky van Zanten