De wonderlijke reis van Erik

De wonderlijke reis van Erik

Totaal nieuwe inzichten na lange en eenzame reis door het universum

€ 24,95  Omschrijving

  Van micro naar macro en terug

  Ergens vanuit de ruimte waar hij stond, kwam een geluid, er was geen aankondiging, geen gekraak, helemaal niets, het geluid was er gewoon en Erik hoorde heel duidelijk en helder een stem: ‘Gegroet, Erik van de planeet Aarde, welkom aan boord van ons schip.’ Onthutst wist Erik niets terug te zeggen. Ze spraken zijn taal en ze wisten zijn naam?
  ‘Naast het sturen van ideeën zijn wij heel vaak op aarde geweest om jullie te ondersteunen, waardoor jullie verder konden groeien. Het is jullie wereld en jullie bepalen zelf wat er moet gebeuren. Jullie zijn bestanddelen van deze planeet en jullie hebben oorspronkelijk en uit vrije wil de keuze gemaakt om op deze aarde te leven en zo mogelijk haar te helpen.
  Het grote probleem is nu dat door de stilstand in de evolutie van jullie planeet ook andere beschavingen niet verder kunnen komen, zij moeten wachten op de aarde. Dat komt doordat er op geestelijk niveau een relatie bestaat tussen de aarde en de andere beschavingen. Je kunt dus begrijpen dat de aarde van wezenlijk belang is voor het universum.’


  Het leven in een tijdperk van informatie is intens, je houding en je visie vragen steeds om bijstelling. Het innemen van standpunten of grenzen bepaalt immers voor een deel hoe je het leven leeft. Maar hoe zoek je uit al die informatie datgene wat je nodig hebt? Daar is geen eenvoudig antwoord op te geven. Daarom wilde Erik, de hoofdpersoon in dit boek, een lange reis door het universum maken om zich eens te verdiepen in al deze zaken. Op aarde was hij voortdurend bezig met zijn werk en gunde zich daar de tijd niet voor. Nu, met een schip vol studiemateriaal, kon hij zich losmaken van zijn aardse bestaan en zijn tijd op een andere manier nuttig besteden.
  En zo vertrok hij naar de sterren voor een eenzame reis, die zijn leven en zijn inzichten totaal veranderden.


  Over De wonderlijke reis van Erik:

  Het schrijven van Evert Conradie's boek "de wonderlijke reis van Erik" is monniken- werk geweest...
  De intensiteit van het verhaal is universeel en ontroerend. Conradie is een praktische verteller maar inhoudelijk zul je zijn verlangen naar vrede en harmonie herkennen.
  Een bijzonder debuut!

  Gerda Teuns

  De wonderlijke reis van Erik_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x25 mm
  Aantal pagina's 370
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Evert Conradie
  Biografie

  Evert Conradie (geboren in Bolsward, 1948) volgde na de mulo in Bolsward, een opleiding aan de H.T.S voor Elektronica in Hilversum. Hij begon zijn werkzame carrière bij een verzekeringsmaatschappij in Leeuwarden, werkte in latere jaren o.a. als omroeptechnicus/projectleider voor draadloze verbindingen bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf, bij de voorlichting en controle bij Rijksdienst voor Radiocommunicatie en als trainer in computer software bij een ict-bedrijf. Naast zijn werk volgde hij verschillende opleidingen: sportmasseur, shiatsu, usui Reiki 2.

  Verschijningsdatum: 30-05-2016

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-862-7
  EAN nummer
  9789089548627
  Auteur
  Evert Conradie