De ziel in relatie
Afbeelding van De ziel in relatie
Afbeelding van De ziel in relatie

De ziel in relatie

In dit boek worden allerlei relaties behandeld, maar vooral die tussen geliefden

€ 17,95  Omschrijving

  Ciska Reer krijgt in haar praktijk veel vragen over relaties, een onderwerp dat veel mensen bezighoudt en heel essentieel is voor het levensgeluk. Zij en haar man kunnen mensen vaak helpen met deze problemen en daarom besloot Ciska er een boek over te schrijven. Dit boek kwam tot stand op dezelfde manier als haar eerste boek, De ziel in een vreemd land. Haar spirituele gids Tarana, gaf ook deze informatie aan haar door met de woorden: ‘Het is belangrijk dat jullie gaan inzien dat jullie nooit van elkaar gescheiden zijn, maar samen één geheel vormen.’
  In het boek worden relaties behandeld zoals die tussen ouders en kinderen, binnen families, onder vrienden en, heel belangrijk, die tussen geliefden. Het bevat duidelijke en aansprekende oefeningen en is geschreven in heldere taal. Het is de wens van de schrijfster, dat het de lezer helpt een goede en gezonde relatie op te bouwen met vrienden, familie en geliefden en deze te behouden.


  Formaat145x210
  Aantal pagina's228
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurCiska Reer
  Korte levensbeschrijving

  Ciska is geboren in Apeldoorn. Zij komt uit een christelijk gezin. Omdat haar vader beroepsmilitair was, heeft zij op verschillende plaatsen gewoond in Nederland en in Duitsland. Na de middelbare school heeft zij de sociale academie gevolgd, en ook nog diverse opleidingen gedaan, o.a. voor hondentrimster, dokters-assistente, gewichtsconsulente en een basisopleiding natuurlijke geneeswijzen.

  Zij is haar hele leven al paranormaal begaafd geweest. Als kind had zij een stem in haar hoofd aan welke zij alles kon vragen.
  Vanuit haar christelijke achtergrond veronderstelde zij dat dit God was. Zij kreeg bijna altijd antwoord, wat voor haar een hele steun was. Zij was ook heldervoelend en al op 5-jarige leeftijd voorzag zij problemen die nog zouden komen. Omdat zij niet om kon gaan met wat zij (voor)voelde heeft zij haar gevoel afgesloten. De stem echter bleef. Zij heeft altijd contact gehouden met de andere sferen. Na regressietherapie op 27-jarige leeftijd is dat gevoel teruggekomen en is het contact met haar gidsen sterker geworden.

  Via automatisch schrift is haar materiaal gedicteerd door haar Gidsen, wat in 2011 in boekvorm is gepubliceerd.
  Zij is zich gaan bezighouden met handlijnkunde, kaartlezen, fotolezen, contact met overledenen en healing. In eerste instantie heeft één van haar gidsen haar opgeleid tot healer, daarna heeft zij een opleiding gevolgd tot Reiki-master.

  Verschijningsdatum2013-03-15

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-523-7
  EAN nummer
  9789089545237
  Auteur
  Ciska Reer