Delaxius en de gedwongen queeste
Afbeelding van Delaxius en de gedwongen queeste
Afbeelding van Delaxius en de gedwongen queeste

Delaxius en de gedwongen queeste

Een avontuurlijke en meeslepende fantasyroman waarin een jongen met magische krachten op reis gaat naar een geduchte tegenstander

€ 22,50  Omschrijving

  Het was de bedoeling dat Delaxius gewoon naar het feest van heer Kinsey Freyweyn zou gaan, om hem te feliciteren met zijn vijftigste verjaardag. Maar daar nam plotseling een bleek, slangachtig wezen het woord. Die deelde de verbaasde feestgangers mee, dat Reagas Gabor, heer van Arkosa, bijna klaar was met het verzamelen van zijn leger. Het leger moest klaar zijn rond het begin van de winter, en dan zou er een nieuwe oorlog komen.

  Hij voegde eraan toe, dat volgens de profetie er maar één persoon dit allemaal zou kunnen tegenhouden. Iemand met magische krachten. Die jongen zou op een levensgevaarlijke queeste gaan. Delaxius.

  Verdrietig nam zijn moeder de volgende dag afscheid van hem en vertrouwde hem nog een geheim toe. Zijn broer Duyaros ging met hem mee en na een tijdje voegde ook Lucy, de dochter van heer Kinsey Freyweyn en vrouwe Anna Freyweyn, zich bij hen.
  Er volgt een spannende en avontuurlijke tocht waarbij het drietal meermalen in ernstig gevaar komt te verkeren. Delaxius maakt kennis met zijn bijzondere magische talenten en leert er mee omgaan. En dan staat hij uiteindelijk oog in oog met Reagas Gabor.

  Delaxiusendegedwongenqueeste_Inkijk.pdf

  Formaat 170x240 mm
  Aantal pagina's 275
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Sam de Jong
  Biografie

  Sam de Jong (1999) woont in Noord-Brabant. Hij heeft een beperking die wordt omschreven als 22Q11 Deletie Syndroom. Hij mist een stukje van cromosoom 22. Hierdoor heeft hij een paar keer een hartoperatie ondergaan en daarnaast een keer een ingreep aan zijn gehemelte. Sam heeft ook een licht verstandelijke beperking, maar dat staat zijn belangstelling voor taal niet in de weg. Naast het schrijven werkt hij bij het Trappistenklooster onder begeleiding van de Diamant-Groep in Berkel-Enschot.

  Verschijningsdatum 01-12-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-597-2
  EAN nummer
  9789463655972
  Auteur
  Sam de Jong