Depressie, van overkomen naar overwinnen
Afbeelding van Depressie, van overkomen naar overwinnen
Afbeelding van Depressie, van overkomen naar overwinnen

Depressie, van overkomen naar overwinnen

Aansprekende weg naar herstel uit inktzwarte periode in onthullend en inspirerend boek

€ 19,50  Omschrijving

  In het leven van Wim Huizing werd alles met de dag donkerder. Niets kon hem meer boeien, opvrolijken of raken. Hij keek tegen een inktzwarte afgrond aan en had geen idee hoe hij daar ooit weer uit zou kunnen komen. Een duidelijke oorzaak was er niet. Zijn werk beviel hem, hij had een leuk gezin, was gezond. En toch sloop de schaduw naderbij en nam langzamerhand de macht over. Tot Wim geen uitzicht meer zag.

  In dit boek beschrijft Wim Huizing zijn persoonlijke survivaltocht. Hij vertelt over zijn depressie en hoe die tot stand kwam. Vervolgens komt het behandeltraject aan de orde. Ook laat hij deskundigen aan het woord. Daarnaast schetst hij de gereedschappen die voor hem belangrijk zijn geweest om uit de depressie te komen en blikt hij terug op de inzichten die hij heeft verkregen. Uiteindelijk is hij in staat geweest om samen met zijn gezin, professionele hulpverlening en huisarts de veerkracht te vinden om uit die inktzwarte periode te stappen. Hij heeft het vertrouwen in zichzelf herontdekt en herwonnen, en is er krachtiger uit gekomen.

  Wim hoopt dat zijn boek anderen zal inspireren om zelf ook deze ziekte te overwinnen als ze ermee te kampen krijgen. Hij wil laten zien, dat mensen er niet alleen voor staan, maar dat ze het wel zelf moeten doen.

  Depressie_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 203
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Wim Huizing
  Biografie

  Wim Huizing (1965) werkt als verbindings-architect vanuit wimhuizing.nl en bekleedde leidinggevende functies bij De Efteling, Dierenpark Emmen en La Place.

  Verschijningsdatum 06-05-2022

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-433-3
  EAN nummer
  9789463654333
  Auteur
  Wim Huizing