Destructieve liefde
Afbeelding van Destructieve liefde
Afbeelding van Destructieve liefde

Destructieve liefde

Zeer aangrijpend, zorgvuldig opgebouwd verhaal over trauma en misbruik, geschreven vanuit drie perspectieven

€ 18,95  Omschrijving

  Thomas en Sabine zijn gescheiden en hebben twee kinderen, Eva en Sam. Sabine draagt het grootste deel van de tijd zorg voor de kinderen en Thomas ziet hen om het weekend.

  Dit zeer aangrijpende, zorgvuldig opgebouwde verhaal is geschreven vanuit drie perspectieven.

  Vanuit de moeder, die zich langzaam maar zeker ernstig zorgen maakt over haar dochter, die vreemde uitspraken doet, sneller geïrriteerd raakt en zich steeds meer terugtrekt in zichzelf. Totdat zij uiteindelijk in zichzelf gaat snijden.

  Vanuit de dochter, die tracht haar vader, moeder en broertje in bescherming te nemen, maar ondertussen steeds meer klem komt te zitten in zichzelf en in de situatie tussen haar ouders. Zij vreest voor de gevolgen als haar geheim uitkomt.

  Vanuit de vader, die gebukt gaat onder verslavingsgedrag en merkt dat de druk in de buitenwereld wordt opgevoerd, waarbij ook zijn geheim dreigt uit te komen. Zijn enige uitweg lijkt: manipulatie, dwang en ontkenning.

  In dit verhaal wordt zichtbaar welke last ouders, door hun eigen traumatische verleden, (onbedoeld) leggen op de schouders van hun kinderen en hoe kinderen deze liefdevol oppakken.

  Destructieveliefde_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 204
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Helma van der Kuilen
  Biografie

  Helma van der Kuilen is ervaringsdeskundige en heeft zich tijdens haar studie gespecialiseerd in trauma en herstel. In het verleden werkte zij als kindertherapeut met getraumatiseerde kinderen. Tegenwoordig werkt ze met volwassen vrouwen, wier traumatische (jeugd-) ervaringen hun huidige leven bepalen.

  Verschijningsdatum 17-09-2021


  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-369-5
  EAN nummer
  9789463653695
  Auteur
  Helma van der Kuilen