Dit is voor jou
Afbeelding van Dit is voor jou
Afbeelding van Dit is voor jou

Dit is voor jou

Bruisend romandebuut gesitueerd in Brazilië met als thema’s liefde, haat, geweld en hoop

€ 24,50  Omschrijving

  Aquilo é para ti

  Roberto is achttien jaar wanneer hij tijdens het vlaggenlopen in de ban raakt van twee stralende ogen achter het vensterraam aan de overkant van het plein. De ogen glimlachen naar hem. Hij lacht terug. Aarzelend zoekt hij contact. Zij heet Josefa Carvalho. Op haar zeventiende verjaardag was zij zonder enige aanleiding op de grond gevallen en deden haar benen het niet meer, verlamd. Wanneer zij tien jaar later hoort over wonderpillen van een Braziliaanse heilige, is zij ervan overtuigd dat alleen de wonderpillen haar benen kunnen genezen en reist zij af naar Salvador da Bahia. In de pousada, waar zij verblijft, wordt ze verliefd op de verleidelijke Alessandro. Gevangen in het web van listige avances van Alessandro en vertederd door de zachtmoedigheid van Roberto, wordt zij meegezogen in een draaikolk van tegenstrijdige gevoelens. Ze komt in levensgevaarlijke situaties terecht. Intussen blijkt de familiegeschiedenis van Roberto heel anders te zijn dan hij ooit heeft geweten. Niets is wat het lijkt.


  Dit is voor jou is een romandebuut waarin Brazilië bruist en de zorgvuldig opgebouwde ontwikkelingen uiteindelijk tot een onverwacht en zinderend slot komen. Liefde, haat, geweld en hoop wisselen elkaar genadeloos af in een gepassioneerde zoektocht naar het wonder, naar elkaar.


  Formaat 145x210x30 mm
  Aantal pagina's 339
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Co Conelis
  Biografie

  Co Conelis, pseudoniem van Cor de Bode (Boskoop 1948), heeft meer dan veertig jaar ervaring als psychotherapeut, organisatieadviseur, directeur en bestuurder van instellingen en klinieken in de Geestelijke Gezondheidszorg in Nederland. In 1999 is hij gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam op een specifieke behandelmethode voor het doorbreken van impasses in de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Hij publiceerde als auteur en coauteur een aantal boeken in zijn vakgebied, waaronder een biografie van een bijzondere Joodse jongen Daniel.
  Na een emigratieperiode in Zweden, woont en werkt hij sinds 2013 in een klein wierdedorp niet ver van de Waddenkust van Groningen. Al meer dan twintig jaar reist en verblijft hij voor langere periodes in Brazilië, het land waar zijn debuutroman Dit is voor jou zich afspeelt.

  Verschijningsdatum 01-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-104-2
  EAN nummer
  9789463651042
  Auteur
  Co Conelis