Donderjagen
Afbeelding van Donderjagen
Afbeelding van Donderjagen

Donderjagen

Verrassende verhalen en gedichten ter vermaak en verstrooiing

€ 16,-  Omschrijving

  In deze humoristische verhaaltjes en gedichtjes over allerlei onderwerpen geeft Coen Stiemer een snaakse, speelse kijk op het leven zoals hij dat ervaart. Ter verstrooiing, vermaak en ontspanning. Vaak met een verrassend einde en een originele invalshoek.

  Coen Stiemer (1947) begon bij toeval in de verzekeringen. Later maakte hij de overstap naar het onderwijs, als leraar Duits. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met het schrijven van korte verhalen en plezierdichten alsmede met biljarten in diverse spelsoorten.

  DonderjagenBinnenwerkINK.pdf

  Formaat 145x210x18 mm
  Aantal pagina's 183
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Coen Stiemer
  Biografie

  Coen Stiemer, (Bussum, 1947), begon in de jaren ’90 voor zijn plezier en dat van anderen stukjes en gedichtjes te schrijven. Na aanmoediging door onder anderen wijlen Martin van Amerongen, ex-hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer en zelf schrijver, breidde zijn ‘oeuvre’ zich gestaag uit. Zeker na het behalen van een Premaster Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit en het emeritaat als leraar Duits. Dit boek is een eigen selectie. Op zich misschien een symptoompje van enige pretentie, maar de schrijver heeft bijna uitsluitend de bedoeling de lezer een aantal uurtjes leesgenoegen te bezorgen. Met minstens af en toe een glimlach.

  Verschijningsdatum 13-12-2018

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-114-1
  EAN nummer
  9789463651141
  Auteur
  Coen Stiemer