Dubbel glas
Afbeelding van Dubbel glas
Afbeelding van Dubbel glas

Dubbel glas

Een verrassende psychologische misdaadroman met vlotte dialogen en vol humor

€ 22,50  Omschrijving

  Het lijk in de vijver

  Rechercheur Mitalsing, 43, inspecteur regio Midden-Nederland, krijgt de taak, de moord op kinderboekenschrijfster Anna Hout op te lossen. Isa, journalist bij de Gooi- en Eemlander, zit er eveneens bovenop. Samen speculeren ze over de dader. Decor is de Gooise mediawereld en de Haagse politiek. De ontknoping is even logisch als onverwacht.

  De karakters zijn, in de trant van Henning Mankell, inspirator voor de schrijfster, psychologisch en intelligent opgebouwd. Dit maakt de Inspecteur Mitalsing serie meer dan een “whodunnit”-verhaal.

  Dubbelglas_Inkijk

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 219
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Paula Brunsveld van Hulten
  Biografie

  Paula Brunsveld van Hulten (Surabaya 1948) kwam in 1962 met ouders, broer en zuster als spijtoptantengezin naar Nederland, migranten avant la lettre. Na HBO Communicatie en kunstopleiding was ze werkzaam in publieksvoorlichting bij de landelijke overheid. Migratie en vooral de groeiende integratieproblematiek brachten haar tot landelijk politieke activiteit. Ze was onder meer staflid van een Haags-Marokkaanse organisatie voor allochtone jongeren en vrouwen. Ze publiceerde een non-fictie boek Wij zijn Nederland: autochtone en allochtone Nederlanders over elkaar. In 2018 verscheen van haar Het onbeloofde land, een onthullende roman over Nederlands-Indië. De afgelopen jaren is ze naast het schrijven actief als kunst- en portretschilder.

  Verschijningsdatum 11-10-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-579-8
  EAN nummer
  9789463655798
  Auteur
  Paula Brunsveld van Hulten