Een missie op aarde
Afbeelding van Een missie op aarde
Afbeelding van Een missie op aarde

Een missie op aarde

Een prachtige, liefdevolle spirituele roman over de botsing tussen de werelden van donker en licht

€ 22,50  Omschrijving

  De zeven zijn naar de aarde gekomen met een speciale opdracht. Yaiza is een van hen. Jong, beeldschoon en eerst wat onzeker. Ze wordt in Venlo wakker en kan tot haar vreugde iedere moment haar vriendin Naledi oproepen als ze hulp nodig heeft. De meeste mensen kunnen Naledi niet zien, maar dieren wel en heel gevoelige mensen ook. Al snel maakt Yaiza kennis met Suzi en haar moeder Anna, die net als Yaiza mandala’s maakt. Ook ontmoet ze Gyo, onweerstaanbaar knap en met een bijzondere aantrekkingskracht. Ze voelt dat ze voor hem op haar hoede moet zijn, maar tegelijkertijd is hij alles wat ze van een geliefde wenst.
  Na een ontmoeting met een andere man, Aaron, verdwijnt Gyo wat naar de achtergrond. Aaron en zij beginnen een liefdesrelatie en voor Aaron is zij de ultieme partner. Niettemin zijn Gyo, vertegenwoordiger van het onlicht en Yaiza, vertegenwoordiger van het licht, de twee polen van een magneet waar de liefde voor hen allebei om draait. Het brengt de werelden van hen beiden in botsing. Dan volgt een keiharde strijd. De zeven zullen er allemaal aan te pas moeten komen om hun speciale opdracht uit te kunnen voeren.

  Eenmissieopaarde_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210 mm
  Aantal pagina's 276
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Ilze van Zoest
  Biografie

  Ilze van Zoest (*1978) is getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 18, 16 en 12 jaar.
  Zij is haar hele leven al op zoek naar spiritualiteit en naar de betekenis ervan. Na haar opleiding tot Luisterkindwerker in 2016 begreep ze dat ze altijd mag vertrouwen op intuïtie en ingevingen.
  Als tiener was haar uitlaatklep het schrijven van gedichtjes. Haar leraar Nederlands wakkerde de liefde voor het schrijven van verhalen aan.
  Een van haar hobby’s is mandala’s tekenen. Dit heeft zij als rode draad in haar boek verwerkt, net zoals haar visie op de wereld en de mensheid in het algemeen. ‘Nothing can dim the light that shines from within.’

  Verschijningsdatum 30-06-2023

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-547-7
  EAN nummer
  9789463655477
  Auteur
  Ilze van Zoest