Een nieuw gevoel
Afbeelding van Een nieuw gevoel
Afbeelding van Een nieuw gevoel

Een nieuw gevoel

Een beeldende roman over liefde, vertrouwen, vriendschap en hoop

€ 19,95  Omschrijving

  Laura is 25 jaar wanneer haar vriend Michael, waarmee ze samenwoont in Gouda, haar in de steek laat voor een ander. Het is voor haar een hele strijd om dit te verwerken. En het duurt dan ook even voor ze haar weg weer kan vinden. Vooral als blijkt hoezeer hij haar bedrogen heeft. Ze krijgt steun van haar moeder, die zelf ook het nodige heeft meegemaakt. Maar het meeste heeft ze aan haar beste vriendin Mirjam. Hun vriendschap groeit en ze krijgen steeds meer vertrouwen in elkaar. Langzamerhand gaat Laura weer uit, probeert haar verdriet een plaatsje te geven en zoekt in haar wanhoop soms ook de steun van haar ‘Vader’.
  Maar dan komt door omstandigheden haar kostbare vriendschap met Mirjam hevig onder druk te staan.
  Een beeldende roman over liefde, vertrouwen, vriendschap en hoop.

  Formaat 145x210x21 mm
  Aantal pagina's 236
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Jikkie Bloem
  Biografie

  Jikkie Bloem (1974) is in Dokkum geboren als nakomertje in een gezin van vijf kinderen en opgegroeid in Damwoude. Ze kwam al op haar vijftiende in de detailhandel terecht en is daar tot op heden in blijven werken. Het contact met de mensen en de afwisseling maken dat ze haar werk met plezier doet.
  Al jong hield Jikkie zich in haar vrije tijd bezig met het schrijven van (korte) verhalen, gedichten en songteksten. Toen ze tegen de dertig liep, besloot ze in zichzelf te geloven en een roman te schrijven. Al doende ontdekte ze dat ze er erg van genoot, en inmiddels is schrijven voor haar een ware passie geworden.
  'Een nieuw gevoel' is de debuutroman van Jikkie Bloem.

  Verschijningsdatum 05-06-2015

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-759-0
  EAN nummer
  9789089547590
  Auteur
  Jikkie Bloem