Een stem in de ruimte
Afbeelding van Een stem in de ruimte
Afbeelding van Een stem in de ruimte

Een stem in de ruimte

Zoektocht naar kennis en waarheid, maar vooral naar de liefde van God

€ 18,50  Omschrijving

  Al eeuwenlang beseft de mensheid dat ze ergens vandaan is gekomen. Daar heeft ieder mens zo zijn of haar eigen ideeën over. Wie zich daar eens in gaat verdiepen en acht slaat op de woorden die te lezen zijn in Gods Woord, zal beseffen dat wij de mensen van de 'laatste tijd' zijn. En dan geven de woorden 'De laatsten zullen de eersten zijn' (Matteus 20:16) duidelijkheid over een uitspraak die duizenden jaren geleden is gedaan. Men zal beseffen dat er iets groots staat te gebeuren, maar pas op het moment dát het gebeurt, dringt het tot de mensen door.
  Wat kunnen wij doen om op de goede weg te komen, die ons terug zal voeren naar een leven met de bewustwording dat wij daar de Christusgeest voor nodig hebben?

  Hierover gaat het nieuwe, helder geschreven en liefdevol samengestelde boek van Roos van den Bergh. Met haar eerdere boeken De Geestkracht van het Zijn en Samen op weg door Niemandsland heeft zij al menigeen gesteund en bemoedigd. Het is haar wens om ook met dit boek mensen te helpen op zoek gaan naar kennis en waarheid, maar vooral naar de liefde van God.
  In haar voorwoord schrijft ze: 'Misschien vindt u een nieuwe aanvulling van wat u zelf al gevonden hebt. Maar het kan ook een stimulans worden om opnieuw op zoek te gaan naar bevredigende antwoorden, zodat wij ons er zeker meer bewust van gaan worden, dat we allen zoeken naar waarheid en naar geloof en vertrouwen.
  Daarbij kan Gods Woord de Bijbel - en ook andere later ontdekte geschriften - een baken zijn om de sleutel te vinden van de poort waarachter het Licht schijnt en vanwaar die liefdevolle stem ons roept.'

  Formaat125 x 200 mm
  Aantal pagina's249 pagina's
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurRoos van den Bergh
  Korte levensbeschrijving

  Roos van den Bergh werd in 1939 te Beverwijk geboren als dochter van een Hollandse vader en een Hongaarse moeder en kreeg de namen Roswitha, Mariska, Flora, Athene mee. Op 4-jarige leeftijd verloor ze op afschuwelijke wijze haar vader, waarna ze een zwervend bestaan heeft geleid dat resulteerde in een jarenlang verblijf bij pleegouders. Terwijl ze werkzaam was als verpleeghulp leerde ze haar man - een Hongaarse vluchteling - kennen, en huwde in 1959. Na een jaar mocht helaas haar eerste kindje het levenslicht niet zien, maar vervolgens werden haar dochter en zoon geboren. In al die jaren zocht ze naar waarheid en kennis, en deze zwerftocht voerde haar langs vele geloofsovertuigingen, godsdiensten en sekten, maar in de overtuiging dat vernieuwing en openbaring een zaak van deze tijd zijn, bleef ze afzijdig toekijken, en nam het goede van elk mee in haar geest. Als gediplomeerd doktersassistente kwam ze in aanraking met veel lichamelijk leed, maar vooral werd ze getroffen door de geestelijke nood, bij zowel jonge als oude mensen. Op 64-jarige leeftijd trof een innerlijke stem haar tot diep in haar geest, en werden haar gedachten openbaar gemaakt door het op te schrijven.
  Ze raadt een ieder aan, die zoekt naar die bijzondere sleutel der waarheid, waarmee zij de deur tot de Heilige Geest kunnen openen, met haar over de brug te gaan naar de nieuwe tijd van openbaring en wéten.

  Verschijningsdatum2009-05-08

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-102-4
  EAN nummer
  9789089541024
  Auteur
  Roos van den Bergh