Een van ons
Afbeelding van Een van ons
Afbeelding van Een van ons

Een van ons

Razend spannende misdaadroman waarin een Haagse brigadier de moord op een bejaarde politieman, al tien jaar vermist en opgedoken in een boorput, moet oplossen.

€ 21,50  Omschrijving

  Het leek zo’n prachtige klus: het vernieuwen van een van de zestien zuilen van een kantoortoren in hartje Den Haag. Totdat de boor, die in een van de pijlers is gezet, zwijgt. Drie minuten te vroeg. Repen donkerblauw katoen hebben zich in de machine gedraaid. De bouwvakkers zijn op een lijk gestuit. Het is een bejaarde politieman, corrupt, al tien jaar vermist en bijna vergeten. Een buitenkansje voor brigadier John Keijzer, moraalridder, kreukvrij en hoofd van het Haagse cold case team. Hij is net bekomen van een vechtscheiding en snakt naar een volwaardig leven, iets waar hij zijn hele loopbaan voor heeft gezwoegd. Succes moet de kroon op zijn werk worden. De ogenschijnlijke routineklus mondt echter uit in tegenwerking en intrige. Geobsedeerd bijt Keijzer zich vast in de zaak. Hij negeert bevelen en overschrijdt de grenzen van het toelaatbare. Tot hij voor een fatale keuze komt te staan.

  Een razend spannende misdaadroman, ingenieus opgebouwd en vlot verteld, met soepele dialogen.

  Formaat145x210
  Aantal pagina's242
  Levertijd2 werkdagen
  AuteurHenk Vlaming
  Korte levensbeschrijvingHenk Vlaming (1959) is geboren en getogen op het Texelse platteland. Hij studeerde landbouw en journalistiek. Als economisch journalist interviewde hij premies, ministers en topbestuurders van bedrijven. Tegenwoordig is hij directeur van het Nederlands Redactie Instituut. Vlaming woont in Amsterdam.
  Verschijningsdatum2013-05-23

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-90-8954-534-3
  EAN nummer
  9789089545343
  Auteur
  Henk Vlaming