Een vlinder op mijn hand
Afbeelding van Een vlinder op mijn hand
Afbeelding van Een vlinder op mijn hand

Een vlinder op mijn hand

Beklemmende roman over sluimerende trauma’s die tijdens een reis op een cruiseschip naar boven komen

€ 15,50  Omschrijving

  Wouter Dorland wordt door zijn neef overgehaald om hem te assisteren bij het begeleiden van een groepje verstandelijk gehandicapten. Met het cruiseschip ‘De Horizon’ vertrekken zij voor acht dagen voor een reisje over de Rijn. Voor Wouter betekent dit dat hij vanuit zijn betrekkelijk rustig leventje plotseling in het diepe wordt gegooid. De kleine hutten en smalle gangen op het schip benauwen hem. Het onvoorspelbare gedrag van de gehandicapten brengt hem nog meer uit zijn evenwicht. Na een paar dagen raakt hij verstrikt in de omgang met de overige passagiers en de aantrekkelijke begeleidster van een van de gehandicapten. Onverwacht kloppen er ook sluimerende trauma’s aan. Kleine voorvallen met dramatische gevolgen dwingen de kapitein om Wouter te vragen het schip te verlaten.

  Als De Horizon na de reis weer aanlegt in Nederland zijn er alleen maar verliezers.

  Eenvlinderopmijnhand_Inkijk.pdf

  Formaat 145x210x13 mm
  Aantal pagina's 136
  Levertijd 2 werkdagen
  Auteur Anthonie van de Wardt
  Biografie

  Anthonie van de Wardt (1939) ziet kans de lezer vanaf de eerste zin mee te slepen in een verhaal met mensen van vlees en bloed. De auteur observeert scherp en gaat recht op zijn doel af.

  Overige romans van Anthonie van de Wardt uitgegeven door Elikser: De laatste opdracht, Hoog water, Lover’s lane, De vrijwilliger, De stank van kleur en Het grote slapen.

  Verschijningsdatum 17-09-2021

  Specificaties

  Artikelnummer
  978-94-6365-371-8
  EAN nummer
  9789463653718
  Auteur
  Anthonie van de Wardt